Se logirvis preku konsultanski pat ili so broj na molba i pin? druga rabota se logirvis so broj na molba i pin normalno ke e razlicen brojot so ti izlegvit poso e toj broj na prepiska a ne e na molba. Srekna nova godina na site!Образувана преписка N:....4/2018/11.10.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. koa probuvam da e logiram da proveram piam moj broj i ovoa mi pokauva , a ne e moj broj toa , help
o pin bratko i broj na molba , prv pat probav i ne mi e ponato , fala ti na odgovorSe logirvis preku konsultanski pat ili so broj na molba i pin? druga rabota se logirvis so broj na molba i pin normalno ke e razlicen brojot so ti izlegvit poso e toj broj na prepiska a ne e na molba. Srekna nova godina na site!
Jas sum seuste na finalna, smenet status od dopolnitelna vo finalna pocetok na dekemvri 2018. Broj 15***, intervju pocetok na juli 2016.До кај се стигнати со 2016 дополнителна? Фала Ви многу и Среќна Нова 2019
Да со тоа 100% ќе добиеш државјанство.Lugje ova e od pradedo mi roden pred 1919, dali so ovoj dokument ke zemam pasos 100%?
Дај понашајте се ко луѓе, не туку тресете зелени ќе преземам мерки..[DOUBLEPOST=1546444602][/DOUBLEPOST]PRDNUVATEE LI KOO VI E TESKOO ZA PASOSO ????
Погрешно си ме тагирал, Никола ама наместо "и" ставам "u" на латиницаПредлагам да се затвори темата до 15ти Јануари за да се избегне спам.
@Никола
i jas sum so ist dokument od pradedo mi krstalno 1914godina od bugarska ehzarhija ke dobies 100% jas sum ovoj mesec na intervju pa so gospot napred ..[DOUBLEPOST=1546455815][/DOUBLEPOST]Lugje ova e od pradedo mi roden pred 1919, dali so ovoj dokument ke zemam pasos 100%?
Brat ajle si izbegal ti... Proizhod so vojska so svedetelstvo plus krstenica nema logika ... Krstalno i svedetelstvo ili go imas ili go nemas a za voena kniska prasaj vo veliko trnovo ako uspeat da najdat super ke bidi prasaj go posrednikotDrugari kako da izvadam krstenica ili sveditelstvo ako imam proizhod u koj pisuva pradedomi u bugarska vojska
Abe seljanduro citaj malce poopsirno jas odgovaram na lugeto sto se vo zabluda jas zemav dokumenti i samo sakav da pomognam megutoa ne e bitno jas zavrsiv so pomos ovde na forumov i se otkacuvam pozdrav i srekna nova na siteProcitaj na sajtot na germanskata ambasada i aman vise so taa germanija temata e bugraski pasos.Otkaci se vise bre