Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2018
Мислења
65
Поени од реакции
75
Zdravo na site i srekna nova godina.
Koga pocnuvaat so rabota vo bulgarija?
Do kade se stignati so dopolnitelnite so intervju od 2016.
Pozz do site

Член од
15 март 2017
Мислења
71
Поени од реакции
80
Образувана преписка N:....4/2018/11.10.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. koa probuvam da e logiram da proveram piam moj broj i ovoa mi pokauva , a ne e moj broj toa , help

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2017
Мислења
341
Поени од реакции
379
Образувана преписка N:....4/2018/11.10.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. koa probuvam da e logiram da proveram piam moj broj i ovoa mi pokauva , a ne e moj broj toa , help
Se logirvis preku konsultanski pat ili so broj na molba i pin? druga rabota se logirvis so broj na molba i pin normalno ke e razlicen brojot so ti izlegvit poso e toj broj na prepiska a ne e na molba. Srekna nova godina na site! :)

E2E

Член од
11 март 2017
Мислења
79
Поени од реакции
47
До кај се стигнати со 2016 дополнителна? Фала Ви многу и Среќна Нова 2019

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
PRDNUVATEE LI KOO VI E TESKOO ZA PASOSO ????
Дај понашајте се ко луѓе, не туку тресете зелени ќе преземам мерки..[DOUBLEPOST=1546444602][/DOUBLEPOST]
Предлагам да се затвори темата до 15ти Јануари за да се избегне спам.
@Никола
Погрешно си ме тагирал, Никола ама наместо "и" ставам "u" на латиница :)

Сепак, фала за предлогов.

Последно уредено:
Член од
3 август 2015
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.958
Lugje ova e od pradedo mi roden pred 1919, dali so ovoj dokument ke zemam pasos 100%?
i jas sum so ist dokument od pradedo mi krstalno 1914godina od bugarska ehzarhija ke dobies 100% jas sum ovoj mesec na intervju pa so gospot napred ..[DOUBLEPOST=1546455815][/DOUBLEPOST]

Attachments

Последно уредено:
Член од
12 декември 2018
Мислења
115
Поени од реакции
179
Vo dodatok so dopolnitelnite dokumenti ja dostaviv i ovaa legitimacija od mojot pradedo, dopolnitelnata so rok do 02.03.2018 i seushte se naogjam na dopolnitelna proverka so intervju April 2016, konzulat Bitola. Screenshot22.jpg

Член од
3 октомври 2018
Мислења
3
Поени од реакции
0
Drugari kako da izvadam krstenica ili sveditelstvo ako imam proizhod u koj pisuva pradedomi u bugarska vojska

Член од
3 август 2015
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.958
Drugari kako da izvadam krstenica ili sveditelstvo ako imam proizhod u koj pisuva pradedomi u bugarska vojska
Brat ajle si izbegal ti... Proizhod so vojska so svedetelstvo plus krstenica nema logika ... Krstalno i svedetelstvo ili go imas ili go nemas a za voena kniska prasaj vo veliko trnovo ako uspeat da najdat super ke bidi prasaj go posrednikot

Член од
19 мај 2015
Мислења
38
Поени од реакции
27
Procitaj na sajtot na germanskata ambasada i aman vise so taa germanija temata e bugraski pasos.Otkaci se vise bre
Abe seljanduro citaj malce poopsirno jas odgovaram na lugeto sto se vo zabluda jas zemav dokumenti i samo sakav da pomognam megutoa ne e bitno jas zavrsiv so pomos ovde na forumov i se otkacuvam pozdrav i srekna nova na site

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom