Која само дволичност читам еејјј луѓе,задни 200 страни .....Кукавте за лажно диктаторство на Никола Груевски,кое НЕ НИ ИМАШЕ .Шарена револуција кога беше,сите пички ќутите,се палеше канцеларија на државен претседател,се уништуваше и фарбаа државни институции и згради,од страна подржано од политичка партија на СДС,која на лице место,беа Радмила,Заев,Димитров,Шилегов,Спасов,први луѓе кои се сега политичка елита и Влада на Рм.Го осудувуаат Груевски за мерцедес кој е набавен правилно,ти кажува и важна српска фаца-политичар,кој дава инфо дека го даваме истиот мерцедес,Албанија,туѓа држава да го користи,поготово функционер,Еди Рама ....Како може Јанкуловска шест години највеќе пресуда,а Грујо три години,а е главна фаца за нареченото криминалство за скапа кола ,главен наредбодавач .Пркоси на логика .....Груевски плус излегува вест дека денеска се дознава дека не излегол преку граница од Македонија .....Втфакаак на ум? А Спасов досега највеќе има примено полицајци на служба и испратено на терен како министер .Која дволичност луѓе само .....Расипан народ сте ......Брука ми е да се наречам Македонец .....Поготого преставник на народ да ми е Амди Бајрам со она денеска изјавата ......... Грција,Албанци,Бугари ве ебат анално како сакаат,како педери курви сте станати веќе .....Свое јас како народ немаме . Избирате премиер,градоначалник како Шилегов,а не е прв пат,истото беше и со Трифун Костовски .......