Најекономично греење и ладење

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Повеќе ми изгледа како некоја која ќе продаде уште една Ломо Еко за соба од 40м2 без изолација, притоа убедувајќи дека грее со 3.2кв на -15
Кај ти врти паметот баш си ситничар, а бе глеј кај што треба....за во 40м2 и со овие очиња барем 2 Ломо искачаат :icon_lol:

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.534
Поени од реакции
2.834
Jas bev na parno so drva vaka e mnogu polesno nema suvi drva vodeni drva sega eden kubik drva se realno 0'8 nema kubik posto se pokratki nema cadenje lozenje nosenje cepenje zagasnal oginot pa dignal temperatura po komforno i poekonomicno greenje vo sekoj pogled
Katastrofa,do vcera na drva....kaj ziveete be luge, uste ke delite soveti za klimi.

Член од
13 март 2017
Мислења
110
Поени од реакции
182
Ostaj ti..... vakvi ko ovie dveve plavi mozat odma Lomo Eco 3,5ki za 40m2 neizoliran prostor da mi prodaet

aj kazi koj si ti na slikava i ne se nerviraj, Nova Godina e. Denes e primirje!
Мое мислење ако овој со шалот у средина е шефот ( оти нели секогаш шефовите се у средина) тогаш како најголем лижач по постовите мора да се стрелец овој одма до него, пошто лижач на нет е и лижач у живо. Поздрав и среќни празници.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Кај ти врти паметот баш си ситничар, а бе глеј кај што треба....за во 40м2 и со овие очиња барем 2 Ломо искачаат :icon_lol:
Гледаш, со слики и докази може да знаеме дека во Грее има квалитет, да ни кажуваше дека имате убава колешка од каде ќе верувавме.

Член од
12 февруари 2016
Мислења
313
Поени од реакции
381
Јас мислам дека FH е страшна клима. Да се греев само со клима би купил FH или LN.
И твојата си е многу добра.Тоа се кладам ќе го увидиш за брзо време,
а радијаторите каде што ти е климата ќе ги исклучиш за секогаш.

Клима уред да ни се врати и многу видеа од кај комшивките да ни прати.
Среќни празници на сите и ви посакувам многу среќа во новата год.

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Без да коментирам некоја од последните теми... би сакал да се придружам кон честитките!
На сите вам што помогнавте со совети, продонесовте, учествувавте на темава, споделивте искуства мислења информации...ви посакувам СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Kajgana Shop

На врв Bottom