- Член од
- 27 ноември 2018
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 370
Не бре @Strelec јас не сум манипулатор,напротив моите видеа се чисти како солза.
Ако сакав да манипулирам,логично дека ќе снимав видео како со термометарот и чашата.
Едноставно го извадив термометарот од фрижидер и го потпрев на чашата за да можам да го снимам,
чашата ми се најде при рака хахаха, на термометарот му треба време од
неколку секунди да се прилагоди хахаах. Термометарот ако мери од пример(-50 до +50)може да се
употребува и надвор и внатре. На твоето видео само еднаш ја видов надворешната,еве пак
прегледав не ја гледам по втор пат. Ова другово видео го гледав кога го објави во живо со твојата камера
знам како правеше и што правеше.
Бидејќи преку камерата, следам потрошувачка и надворешна температура
на телефон со апликација за камерата, можам да ти кажам дека временските прогнози
често пати знаат да погрешат.Камерата ако ја ставам подалеку нема да се гледаат бројките.
Но тоа не е ни важно.Тоа што сабајлето беше -4 беше случајно а целта ми
беше да ти прикажам дека ауто фан работи и дека луѓето од Маврово ќе бидат стоплени,а и тоа дека
Додо ќе може да ја си ја онади швалерката хахаха.Види го линкот ако си заборавил.
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1505#post-8566484
Јас со видеата прикажав дека фх е добра клима ,бидејќи е навистина добра,
и, не зборувам за другите клими колку се лоши ,па да со тоа прикажам
колку е фх 35ве добра.Едноставно снимам видео с фх 35ве па секој ќе си види вреди или не вреди.
Јас мислам дека FH е страшна клима. Да се греев само со клима би купил FH или LN.