- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Има тема работа во ГерманијаТЕМАТА Е ЗА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО!!!
Доста со муабетов за германска виза, ајде админ реагирај шо е овој муабет тука на погрешна тема!!!
Има тема работа во ГерманијаТЕМАТА Е ЗА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО!!!
Доста со муабетов за германска виза, ајде админ реагирај шо е овој муабет тука на погрешна тема!!!
Ne mi se ligavi be bidi po pristoen pokazi kultura objasni ubavo.[DOUBLEPOST=1546094808][/DOUBLEPOST]што се мешаш очи имаш или немаш ако не ти се свига одиси мафнисе от одовде лечисе на друго место бог да чува какви луге,незнаев дека треба да барам дозвола от тебе за да бидам овде....
ako ne sum videl ubavo mozis toa da go kazis malki popristojno znaci jas ne te navrediv nisto koku sto znam nemoj ni tiNe mi se ligavi be bidi po pristoen pokazi kultura objasni ubavo.
Od koga ti e ovoj status?Sto znaci ovaj status?:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Dali e normalen status za site ili ne?
Hahahhaha......Здраво на сите,
Дали може некој на кратко да ми објасни што значи следново
„Образувана преписка N:*/2018/15.11.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.„
Поднесено е за државјанство, интервјуто исто така помина.
Сакам за две недели да го подигнам државјаството, али ако не грешам, оно воопшто не ни е готово. Ако сум во право, дали некој знае, колку долго трае од овој момент понатаму?
Благодарам однапред за секоја помош.
Нај нормален[DOUBLEPOST=1546112672][/DOUBLEPOST]Sto znaci ovaj status?:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Dali e normalen status za site ili ne?
Аууу лелееее тешко нас!!! Го вратија статусот, Дарт ведер. аман бе луѓеЗдраво на сите,
Дали може некој на кратко да ми објасни што значи следново
„Образувана преписка N:*/2018/15.11.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.„
Поднесено е за државјанство, интервјуто исто така помина.
Сакам за две недели да го подигнам државјаството, али ако не грешам, оно воопшто не ни е готово. Ако сум во право, дали некој знае, колку долго трае од овој момент понатаму?
Благодарам однапред за секоја помош.
биди по паметен гледаш дека има ИМА и многу други опции не е само бг пасс за бегство луге прашуваат иза таа опција,прашуваат и за виза ако нешто си во можност помогниим некоја корисна информација,,ама пусто македонче "мене убаво да ми е него не,,хе хе хе" има луге неспијат бараат се интересираат нечекаат да му падне от небо или да му тропне на врата..Ne mi se ligavi be bidi po pristoen pokazi kultura objasni ubavo.[DOUBLEPOST=1546094808][/DOUBLEPOST]
ako ne sum videl ubavo mozis toa da go kazis malki popristojno znaci jas ne te navrediv nisto koku sto znam nemoj ni ti
Ima otvoreno tema za vizi, ne mora tuka da se ubacuva taa tema.биди по паметен гледаш дека има ИМА и многу други опции не е само бг пасс за бегство луге прашуваат иза таа опција,прашуваат и за виза ако нешто си во можност помогниим некоја корисна информација,,ама пусто македонче "мене убаво да ми е него не,,хе хе хе" има луге неспијат бараат се интересираат нечекаат да му падне от небо или да му тропне на врата..
Ovaj status e od cetvrtokot 27.12.2018Od koga ti e ovoj status?
Koga i kade bese na intervju i so kakvi dokumenti?
Ovoj status sekako deka e del od normalniot tek na menuvanje na statusite.
Dobro e shto ti se smenilo. Posle ovoj status za mesec dva ke ti odobri ili ke te odbie sovetot od pravosudie,zavisi od dokumenti, intervju.... .Akobti se smeni vo polozitelno, togas ke cekas od 4 do 6, 7 meseci za da ti potpise Viceprezidentot. A periodicno moze i da te stavi na proverka od viceprezidentot, nekoi 2 meseci, pa posle da ti potpise. A vo najlos slucaj viceprezidentot moze da ti dade otkaz,ako proceni deka ne si so ok dokumenti. Kako shto mozes i samiot da procenis se e kasha popara, i ima mnogu proverki, i sega vo momentot nikoj nemoze da ti kaze so sigurnost kolku ke cekas i kakov status sledi. No vo sekoj slucaj, otkako ke te stavat na finalna znaci te razgledale.
види тука https://www.mvr.bg/opp/административни-услуги/услуги-за-водачи/подмјана-на-свидетелство-за-управление-на-мпс-издадено-от-друга-д'ржава-с-б'лгарскоZdravo sakam da prasam nekoj dali znae koja e procedurata i kade da se obratime za zamena na mk vozacka vo bg vozacka se se raboti za sinot ima bg drzavjanstvo pozz