Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмот е ко некоја лирска песна. И самиот Куарон вели - тоа е љубовно писмо кон мојата дадилка, жена која го изгледала и која се уште работи за неговото семејство. Филмот е како некој сон во кој се монтирани исечоци од сеќавањата од детството на Куарон. Има прекрасни моменти филмот, не смеат да се занемарат, ама искрено, да, по толку фалење и јас очекував нешто малку повеќе. Само мене ми беше далеку од досаден.Roma, пробав да оправдам оценката што ја има, не можев. Онаа нарацијата го направи и така досадниот филм, уште подосаден.
Филмот е ко некоја лирска песна. И самиот Куарон вели - тоа е љубовно писмо кон мојата дадилка, жена која го изгледала и која се уште работи за неговото семејство. Филмот е како некој сон во кој се монтирани исечоци од сеќавањата од детството на Куарон. Има прекрасни моменти филмот, не смеат да се занемарат, ама искрено, да, по толку фалење и јас очекував нешто малку повеќе. Само мене ми беше далеку од досаден.
Ама сепак, ќе навивам за него за Оскар, а не за тоа ѓубрето на Гага и Купер.Досаден, во смисла, не ми влијаеше никако. Освен таа една сцена, која секој ќе го дирне, знаеш на која мислам веројатно, другото ми беше онака, сосема рандом. Пак е над просек филм, само не за таа оценка што ја има.
Ама сепак, ќе навивам за него за Оскар, а не за тоа ѓубрето на Гага и Купер.
Браво ЗлаткоАуч, поголемо разочарување од Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald одамна сум немал. Ми беше срам што на ...And Where to Find Them сум му дал шестка, зашто во споредба со ова е masterpiece. Приказната не знае кај води, кај тера, поента никаква, ликовите ко да не ни требаа... Ко шпанска серија во Хари Потер-world да гледав. Ужас!