Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.739
Поени од реакции
36.629
Ауч, поголемо разочарување од Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald одамна сум немал. Ми беше срам што на ...And Where to Find Them сум му дал шестка, зашто во споредба со ова е masterpiece. Приказната не знае кај води, кај тера, поента никаква, ликовите ко да не ни требаа... Ко шпанска серија во Хари Потер-world да гледав. Ужас!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ауч, поголемо разочарување од Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald одамна сум немал. Ми беше срам што на ...And Where to Find Them сум му дал шестка, зашто во споредба со ова е masterpiece. Приказната не знае кај води, кај тера, поента никаква, ликовите ко да не ни требаа... Ко шпанска серија во Хари Потер-world да гледав. Ужас!
Браво Златко
werh.png
upload_2018-12-23_21-37-2.png

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Ме разочара Everybody Knows, не дека филмот е лош ама очекував повеќе од таква приказна. Искрено фамата околу режисерот Ашгар Фаради не ми е баш јасна со оглед на тоа дека ова е трет филм што го гледам од него и постојано го имам истото чувство на рамнодушност.

п.с не ми е гледан A Separation

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.197
Првиот дел беше невиден хаос, уште јасно се сеќавам дека пиев аналгин после филмот, глата ми чадеше од тие звучни ефекти и магии овде магии онде.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.672
Поени од реакции
42.243
Хуморов во новиот Џони Инглиш исфорсиран ептен, нешто како стендапот на Жаре во еден на еден.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Хуморов во новиот Џони Инглиш исфорсиран ептен, нешто како стендапот на Жаре во еден на еден.
Чудно е како препознаваш исфорсиран хумор на филм а не ти текнува да намалиш со форсирањето на твојот на форумов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Samo mene ne me potrese searching izgleda
A i formatot ne bese nesto novo bas

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Ни првиот, ни вториов ми се свиѓаше.[DOUBLEPOST=1545771069][/DOUBLEPOST]Wont get far on legs смешен ли е?

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Mid90s е ептен feelgood филмче проткаено со голема доза на носталгија за времето кога се имаше дружба, се денгубеше на маало, се возеа скејтови, се слушаше музика (рокери вс рапери), закачки, караници и смеа, многу смеа...
Секој од нас кој растел во тоа време ќе успее донекаде да се пронајде во ликот на Стиви и дешавките што му се случуваат ќе му бидат како дежа ву, како временска капсула од детството.
Во последно време ептен ми се свиѓа што се враќа некако тој 90s vibe. Треба повеќе овакви филмови. Добро е, за првенче, Џона.

Kajgana Shop

На врв Bottom