Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Зошто со сила се правиш глуп бре човек?! Муслиманите имаат куран, во тој куран имаат инструкции за тоа што го прават! Значи имаат црно на бело за тоа на кое се повикуваат! Десет пати ти побарав да ми посочиш каде и кој сатанистички правец повикува на такво нешто? Ако некој утре изврши убиство во твое име, дали тоа автоматски тебе те прави одговорен за убиството?Што се глеа?
Дека во име на сатаната е заклана жена?
Потпуно сте исти ко муслиманите.
и они вака све нешто се увреѓени, коа ќе им се забележи за сите срања кои ги праат
Можеби христијанството праело пиздарии, во време коа другите ловеле луѓе за робови да им бидат, други жртвувале дузина дневно на сред плоштад за да не им падне небото на глава, трети черечеле со коњи кого ќе го сретнат по евроазиските рамнини...
Денес у 21-ви век само вие и муслиманите ги праите тие срања и уште нешто ми глуматате демек увреѓени. Не ме заебавај...
Ете за муслиманите Мухамед е света личност, за нив тој е сличен со бога. Се ви се сведува на жими мајка, ништо пквеќе.Немаат....Веќе напишав.
Тоа што во секоја регија, природно постојат и вероучители и авторитети, не ги прави истите „Свети„ по автоматизам.
Светоста е знак за нечија сличност со Бога, а кај друговерните такво нешто не постои. Затоа пак постои демоносличноста, во огромни количини.