- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
343.It’s a Wonderful Life-10(Р)Ноември
323.The Meg-2
324.Alone in the Wilderness-9-Грандисимо ти само ставај на вачлист ја ќе ти ги гледам
325.The Equalizer 2-6-Втф?
326.Mile 22-6
327.The Babysitter-Тоа е на милион филмови раштракани низ цел пц,симнуваш предлози ШТО НЕ Е ПРВ
328.Papillon(2018)-Сум против римејкови али да бидам искрен ми се допадна
329.Mission: Impossible – Fallout-8(р)
330.Angst-8-Камерата беше Партали,ако ова беше во американско тавче готвено ќе беше многу добро скоцкано у поглед на спремност,мислам дека тресењето на камерата одозгоре не беше ствар на режисерска замисла,тука на немање средства,опрема НО КАКО И ДА Е дури и тоа да е случај сепак изгледаше многу добро,крв,бруталност,ликот,делото.Грандисимо ти само ставај на вачлист ја ќе ти ги гледам 2 дел.
331.La La Land-10-Ајде да погодиме што ќе каже ватомир во овој даден момент?Дека му е жал што не бил во кино да го гледа?Џабе секој пат ми се случува истово веќе,и ви прекурче да читате како на членот или му е жал што не бил,или пак бара некој филмови кој се прикажуват во визби,и повторно кокодака како Синеплекс не ги дава.Ама имам приказна навистина сеа следува:На 24Август 2016 година во 23:06 за прв гледам тизер и првиот коментар ми беше:Ова ќе биде филмот.Тоа ми беше и последна поврзаност со овој филм.Еве одма и е симнато,сместено во фолдер и толку приказната завршува
Прегледај го приврзокот 199554
Одиме со уште факти на кој никој ништо не му значат и останува мистерија прашањето:Зошто човекот не посетил кино сала?Зошто?
Прегледај го приврзокот 199555
Се задржавме премногу на овие работи.За филмот што да се зборува нема перфекција,што и да кажам ќе биде сувишно,секој коментар знаете нема едностано го гледаш,уживаш,тонеш у кадри,музика,тимелепс,крајот-еден вистински убав ролекостер.Преубаво едноставно.Само има една работа за која ми е навистина,навистина жал освен делот што не сум бил во кино,а тоа е.
332.21 Jump Street-7.5(Р)-Бидејќи немам филмови за гледање освен тие едно 100 гига(70е точната бројка) па морав да симнам некој да гледа,макар она репризирал,А ова важи буквално за сите филмови тука што се освен Лала кој е симнат пред некој месец(?)
333.22 Jump Street-7.5(Р)
334.Bad Boys-6
335.Bad Boys II-7
336.Stuart: A Life Backwards-6(Р)-Филмски клуб
337.The Miseducation of Cameron Post-5-Анон филм скроен ко за тебе Лезбејки+Христијански камп+девојката со суканиците од Американ хани
338.Hector-6-Полош faith in humanity restored амин
339.Welcome Home-3
340.Don’t Go-7-Стара школа на филмови
341.Indian Horse-6/7-Остаре
342.The Guilty-8-Само што го завршив овој пред малце.Еве ќе ви кажам една работа,и сите кој ќе го гледате филмот сакам особено внимание да обратите на овој дел,ВО НЕКОЛКУ ПРИЛИКИ имам говорено за ова,А ТОА Е ТИШИНАТА.Значи дадената ситуација е:Му кажува дека нејзината ќерка се жалела цел ден дека има змија во стомакот,ОТКАКО ЌЕ СЕ ИСКЛУЧИ ОД ЛИНИЈАТА,тоа е тоа за што сум говорел на форумов,а претпоставувам,не не претпоставувам,знам дека никој не ме читал,3 пати ќе трепне,и ќе има неверојатно треперење во внатрешноста на неговите усни,кој во тој даден момент малку фалеше да експлодира,за потоа и тоа да се случи,едноставно му се собра,но успеа да издржи колку да ја заврши процедурата,која на крајот иако не се одвестуваше физички во поглед на насилни постапки,неговата внатрешност сигурно ескалираше.Црвеното светло беше дело на знаеме кој,и тука завршувам.
Дами и Господа на пола месец сме,одиме на 400 така?Зошто да не?Ајде уште 70гига филмови имам,од тие лудите фолдерИ за кој зборував во Април,се надевам дека ќе бидам чист до пред филмскиот фестивал whatto,кој многумина со нетрпение го очекуват.
Имајте пријатна ноќ и чувајте се.
-whatto-
344.29th Street-8(Р)(Р)(Р)(Р)-по незнам кој пат.
345.Mandy-9(Р)-Да се осигурам уше еднаш.
346.Searching-9
347.Seconds(1966)-8(Р)
348.Alpha-6
349.Medicine for Melancholy-7
350.Kalifornia-7.5(Филмски клуб)
351.Once Upon a Time in the West-10(Филмски клуб)(Р)
352.Venom-5-Ужас.Џими беше у право крај.
Декември
353.Too Late for Tears-8
354.The Predator-4
355.Bowfinger-7.5