Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни знам која е таа мобилара.Mobelix е посигурно.
Дали од Анхоч или од Ледиком, исто ќе добиеш.Се мислам да го земам у Анхоч таму е поевтин за 2.000. Дали има разлика иако не е овластен партнер на Samsung во Македонија или ќе добијам ист телефон како во Ледиком?
Па и реално нема некоја разлика меѓу s8 и s9.Јас летово го зедов S9 половно но сосема зачувам со кутија и полнач и све остало. За сега задоволен сум камерата е ок, без блиц навечер прави многу добри слики. Но во спореда еднаш со пријател кој имаше С8 скоро и да немаше разлика во сликите дури кај него ко поубави ми изгледаа.
Еве го имам веќе 4 месеци, уште го немам скроз расчепкано. Некој совет ако имате за камерата и за останато за телефонот слободно споделете.
Оуу многу добри слики вади Note9. Иначе мислеше на Bixby ?? Да го има и тоа кај мене ама не гледам како е користно. Дај пример за што може да ми се најдеСликите се одлични.
Ако немаш уклучено веќе, само HDR на ауто стави го.
Не знам дали на s9 ја има опцијава да препознава што сликаш, мене ептен ми врши работа
Сликиве се од Инста, така што имаат филтри.
S8+
Прегледај го приврзокот 200948 Прегледај го приврзокот 200949
Note9
Прегледај го приврзокот 200950 Прегледај го приврзокот 200951 Прегледај го приврзокот 200952
Јас не користам, ама за цена во iButix кога бев случајно видов околу 2 бона.Дали некој користи quick wireless charger за телефонов? И за која цена може да се набави кај нас?
Индиските копуци ми дадоа гратис wireless пад со ултра-краток кабел кој преку ова габаритно куќиште кое го имам не ни полни, поточно многу споро го полни.
Ne be ne e dzabe Samsung VrvЕве неколку фотографии направени со мојот самсунг. Октомври 2018.
Поздрав од убавиот Охрид.Прегледај го приврзокот 200945 Прегледај го приврзокот 200946 Прегледај го приврзокот 200947
Бај да веј сликиве се направени за време на мојот последен работен ден за 2018.
Сликите се одлични.
Ако немаш уклучено веќе, само HDR на ауто стави го.
Не знам дали на s9 ја има опцијава да препознава што сликаш, мене ептен ми врши работа
Сликиве се од Инста, така што имаат филтри.
S8+
Прегледај го приврзокот 200948 Прегледај го приврзокот 200949
Note9
Прегледај го приврзокот 200950 Прегледај го приврзокот 200951 Прегледај го приврзокот 200952