Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
4 бода од прво до седмо место :icon_lol:

Да има уше еден озбилен играч(Ули на пример ама он не сака) и сите да му даеме по некој добар играч шо ни е вишок би било гром, 10 конкурентни тимови и лигава може да пичи до бескрај.

п.с И Валенсија е топ сезонава ама денес бродолом им се десил.

Само ти и Макаронот сте спремни да дадете играчи значи.

Кај кој се Лука Јовиќ, Павард, Артур и Хаверц?

Luka vo Inter, Pavard Barca, Artur Zenit, Havertz Chelzi.

Jas ke ti gi dadam Wilian, Luiz, Morata i uste nekoj da vidam koj se slobodni.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Комотно можам Кедира, Матуиди, Бернардески, Роуз, Перин, Пелегрини....

Најубао е да ги земе Свонси - таму се Лозано, Пакета и Сери, Белерин одма моеш да го прибереш од Арсенал, Шчешни од Јуве...

Последно уредено:
Комотно можам Кедира, Матуиди, Бернардески, Роуз, Перин, Пелегрини....

Најубао е да ги земе Свонси - таму се Лозано, Пакета и Сери, Белерин одма моеш да го прибереш од Арсенал.

Лозано и Пакета не се позајмени во Свонси значи така? Повеќе би сакал Арсенал да ги водам ако веќе се враќам во лигата па би ги купил Лозано и Пакета ако не се умеша некој друг

Лозано и Пакета не се позајмени во Свонси значи така? Повеќе би сакал Арсенал да ги водам ако веќе се враќам во лигата па би ги купил Лозано и Пакета ако не се умеша некој друг
Па тие ко шо глеам имаат бан уше едно 2 недели па моеш да ги земеш, мислам дека нема да се замеша никој, горе доле сите ја пратат темава.

Кеси и Алан се под бан додека Џек и Чалханоглу ти се во Милан слободни, Руди у Шалке, Мартинез и Вилијамс од Билбао, ШаЧири и Клајн од Пул итн итн...

Или на пример зирни ги Монако, нив ги земав онака за некој коа ќе сака да му отстапам горе доле добар тим, зирни ги па доврши ја сезоната со нив у втора и после ќе се кољаме.

Па тие ко шо глеам имаат бан уше едно 2 недели па моеш да ги земеш, мислам дека нема да се замеша никој, горе доле сите ја пратат темава.

Кеси и Алан се под бан додека Џек и Чалханоглу ти се во Милан слободни, Руди у Шалке, Мартинез и Вилијамс од Билбао, ШаЧири и Клајн од Пул итн итн...

Или на пример зирни ги Монако, нив ги земав онака за некој коа ќе сака да му отстапам горе доле добар тим, зирни ги па доврши ја сезоната со нив у втора и после ќе се кољаме.

Може да се види само дека ги имаш Бензема, Џеко и Сон во Монако. Ај Арсенал ќе ги земам ако гарантираат другите дека нема да ми се умешаат за Пакета, Лозано, Кеси и Алан. Шакири исто може да го земам. Ти можеш Џеко да ми го дадеш во Арсенал чим го имаш Бензема во Монако, доста ти е еден шпиц со над 92 рејтинг. Ете Макаронот ќе ги даде Давид Луиз и Вилиан, па можеби и некој друг ќе даде по еден играч, пример Борјан да ми го продаде Лука Јовиќ и Павард од Боро ако сакаат нормално па нека ми играат Павар и Луиз како стопери

Може да се види само дека ги имаш Бензема, Џеко и Сон во Монако. Ај Арсенал ќе ги земам ако гарантираат другите дека нема да ми се умешаат за Пакета, Лозано, Кеси и Алан. Шакири исто може да го земам. Ти можеш Џеко да ми го дадеш во Арсенал чим го имаш Бензема во Монако, доста ти е еден шпиц со над 92 рејтинг. Ете Макаронот ќе ги даде Давид Луиз и Вилиан, па можеби и некој друг ќе даде по еден играч, пример Борјан да ми го продаде Лука Јовиќ и Павард од Боро ако сакаат нормално па нека ми играат Павар и Луиз како стопери
Prati ponuda, prati i za ovie od Baern so gi nabrojav, sigurno eden-dvajca ke ti se po kejf.
Forsberg isto.

@Донев @ManUtdChampions ne bidete buljasi, dajte po nekoj interesen igrach.

Последно уредено:
Аплицирав за Арсенал па се надевам другите нема да се мешаат за Лозано, Пакета и Кеси

Аплицирав за Арсенал па се надевам другите нема да се мешаат за Лозано, Пакета и Кеси
Другите нема, ама не гарантирам за Дноев, то му е во сржта. :D

Јовиќ сега го земав под трансфер бан е. Види некои други што ти фаќаат око.

Боро ми го даде и Кепа. (y) Доста му е Облак. Кепа онака ќе му стои за украс во тимот. :D

Одриозола, Херера, Лукас Мура и Николас Пепе исто пристигнуваат до вечер. Вилиан, Кедира и Рикардо Родригез веќе пристигнаа

Кансело - Белерин трампа?
Не, омилен бек ми е. Ако сакаш слободно зимај валенсија за минимум (91 рејтинг), иниеста за минимум (93) вајгл (91), манџа (92), и ете заниоло земи го.

@Aexil Kong дај повлечи понуда за Гнабри, гледаш дека другите по 2-3 играчи дури ми продаваат. Од тебе секако не барам играч.[DOUBLEPOST=1544354384][/DOUBLEPOST]
Не, омилен бек ми е. Ако сакаш слободно зимај валенсија за минимум (91 рејтинг), иниеста за минимум (93) вајгл (91), манџа (92), и ете заниоло земи го.

Пуштив понуда за Вајгл. Таман и во Милан го имав и него и Кедира додека ги водев претходниот пат во Ворлд.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom