- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Зошто програмеру?Си се запрашал ли зошто сето тоа го кажува тој нинџата? Зошто едноставно не го премолчи?[DOUBLEPOST=1544194778][/DOUBLEPOST]
Зошто програмеру?Си се запрашал ли зошто сето тоа го кажува тој нинџата? Зошто едноставно не го премолчи?[DOUBLEPOST=1544194778][/DOUBLEPOST]
Има нешто, кондураџијо.Зошто програмеру?
Шо на пример? Пиши побрзо смената ќе ти заврши,картичката треба да ја поминиш[DOUBLEPOST=1544194933][/DOUBLEPOST]
Има нешто, кондураџијо.
Па, немам картичка, не работам во државна фирма. Државните фирми секако не работат ова време.Шо на пример? Пиши побрзо смената ќе ти заврши,картичката треба да ја поминиш
Многу народ ВМРО ДПМНЕ собрал „бога ми“.Што спинувам бе шутрак? Сите цело време викаа спонтани протести, народот се кренал. Тоа се да ти било масло на вмро. Пак да ги гласате.
ептен знаеш нема што. да користиш картица не зависи шо сопственост е фирмата.Па, немам картичка, не работам во државна фирма.
нели? ти стварно си правник?Не ми е јасно како може да се гради случај за прогласување на воена состојба, кога воена состојба, според уставот, може да прогласи Собранието со 2/3 мнозинство..
OK, кај мене нема картички.ептен знаеш нема што. да користиш картица не зависи шо сопственост е фирмата.
нели? ти стварно си правник?![]()
За едно сигурно лаже. У изјавата вика дека до 7:30 бил у штаб. Е сеа освен ако штабот бил у Дион, тогаш збори вистина.Лаже Нинџа, сорос го поткупи, само за да има некој повторно да го валка името на господинот Груевски.
Спонтани беа протестите, не беа координирани од партија и во соработка со МВР.
Не ги објавуваат. Доколку ги објават, нивните ќе ги стрелаатКај може да се види како целосно ќе гласат измените на Уставот? Не предлог за пристапување кон измени туку самите измени?
на страна ова изјавиве шо ги даваат ...прочитај, фино си пишува. И за вонредна и за воена состојба. Дали малцуцка се зезашOK, кај мене нема картички.
Не треба да си правник, доволно е да прочиташ што пишува во закон или устав.
Да си ми живЗа едно сигурно лаже. У изјавата вика дека до 7:30 бил у штаб. Е сеа освен ако штабот бил у Дион, тогаш збори вистина.
Не викам дека нема вистина у ова што го збори ама некако делува како да се каѓува само еден дел од целата приказна. Ја сум сигурен дека тоа што се деси на 27-ми е многу поише од ова што сеа се кажува у јавност. Имаат тука умешано прсти и ВМРО и СДС и МВР, а и странски фактори, пред се од организациски план. Све што се дешава у последниве години е страшно прецизно испланорано, а нашите не ми делуваат како да го можат сами тоа. Види ги само како делуваат у моментов заедно ВМРО и СДС. Дур се менува устав, се брише еден народ, неговата историја, ВМРО и Мицко протестираат и зборуваат за све само за тоа не. Па и сите киксови и гупости што ги праи владава делуваат како намерни, за да го одвлечат вниманието од она што се случува. Стално се поклопуваат во моменти кога нешто треба да се изгласа у собрание.
Нормално, што побрзо тоа подобро.Ти се исполни желбата да се сотре македонското...
И твојата нација да се сотре,шо побрзо тоа подобро.Нормално, што побрзо тоа подобро.
,,,,znachi li toa deka Makedoncite gi mrazish,,,a Makedonskata zemja i teritorija gi sakash,,,Нормално, што побрзо тоа подобро.