Така, така... влечи за уши педеракис, ама почни од „прогресивците“ на форумот и општо во државата, а не од Заев. Прочитај му го писмото, дека барање да се учи мајчин јазик во 21 век е внатрешна работа на една држава, а отворање на Устав (по желба на соседна држава) е пријателски и добрососедски акт и знак на „самопочит“...Коѕијас: Тоа кој јазик ќе се изучува во Грција е наша надлежност, а не на Заев
https://www.mkd.mk/makedonija/politika/kodzijas-za-toa-koj-jazik-kje-se-izuchuva-vo-grcija-e-nasha-nadlezhnost-a-ne-na
,,,ping_pong topche da beshe,nemashe vaka da spinuvash,,,,Ама чекајте сега, како така вмро се виновни за упадот во Собрание, па нели спонтано беше се, нели народот се кренал сам по себе. Како така сега овој Нинџа тука ми збори нешто, врска си нема, тоа беше народ бе какво вмро.
Што спинувам бе шутрак? Сите цело време викаа спонтани протести, народот се кренал. Тоа се да ти било масло на вмро. Пак да ги гласате.,,,ping_pong topche da beshe,nemashe vaka da spinuvash,,,,
,,,za koi protesti spinuvash,,neshto shto veke ne postoi,minatoto zavrsheno vreme,ili segashnive jadni za nikade,,Што спинувам бе шутрак? Сите цело време викаа спонтани протести, народот се кренал. Тоа се да ти било масло на вмро. Пак да ги гласате.
Dodusa i site tuka snegulkite se kolnevte deka sarenite bile spontani pa ete uste ste zdravi i zivi.Што спинувам бе шутрак? Сите цело време викаа спонтани протести, народот се кренал. Тоа се да ти било масло на вмро. Пак да ги гласате.
Не беа.Dodusa i site tuka snegulkite se kolnevte deka sarenite bile spontani pa ete uste ste zdravi i zivi.
Ili spontani bea?
Тека е плесни им гo у фаца и тиранската платформа и промена на името беше во главата на Грујо.Друго гледам нешто почнавте да му верувате на збор на Нинџа?Па нормално чоекот направил дил,мора да се снајди некако,млад е за да лежи во темни зандани.Што спинувам бе шутрак? Сите цело време викаа спонтани протести, народот се кренал. Тоа се да ти било масло на вмро. Пак да ги гласате.
Pa so ti e poentata so postot togas?Не беа.
Вести пратиш? Или слабо, нема време од броење замоци и што и да праите таму у играчница....[DOUBLEPOST=1544177583][/DOUBLEPOST],,,ping_pong topche da beshe,nemashe vaka da spinuvash,,,,
Ох излажал за да не иде у затвор?Тека е плесни им гo у фаца и тиранската платформа и промена на името беше во главата на Грујо.Друго гледам нешто почнавте да му верувате на збор на Нинџа?Па нормално чоекот направил дил,мора да се снајди некако,млад е за да лежи во темни зандани.
Поразително е шо на лик ко овој, му се дозволи да оперира во УБК, со едвај завршено средно образование.Друго гледам нешто почнавте да му верувате на збор на Нинџа?Па нормално чоекот направил дил,мора да се снајди некако,млад е за да лежи во темни зандани.
Не беа во главата на Грујо тие работи, ама муабетот беше за тоа дека цело време викаа дека од вмро не организирале протести и дека така народот сакал, тоа биле патриоти, дури и на форумов имаш ликови кои викаат дека луѓето биле патриоти и не биле организирани од никого. Сведочењево од директните учесници кажува нешто друго.Тека е плесни им гo у фаца и тиранската платформа и промена на името беше во главата на Грујо.Друго гледам нешто почнавте да му верувате на збор на Нинџа?Па нормално чоекот направил дил,мора да се снајди некако,млад е за да лежи во темни зандани.
Супер е ова, може и јас да го користам?Ako nekoj e glupav ne se dokazuvajte, samo opcujte mu sestra. Od denes taka funkcionirame.
Ako ve prasaat kazete deka me znaete mene.
Генерализираш, ако акцијата ја знаеле 30 луѓе не значи дека и останатите 3000 биле таму со таа цел да колат луѓе.Не беа во главата на Грујо тие работи, ама муабетот беше за тоа дека цело време викаа дека од вмро не организирале протести и дека така народот сакал, тоа биле патриоти, дури и на форумов имаш ликови кои викаат дека луѓето биле патриоти и не биле организирани од никого. Сведочењево од директните учесници кажува нешто друго.