Има разлика. Фиеста не се чаеви, не дека Алкалоид се врв али секако се подобри. Во стокомак не е 80, накај 5-60 е.Zelen caj od Fiesta (ima vo kam market 35 denari) vo sporedba so zelen caj na alkaloid (80 denari) ima nekoja razlika vo kvalitet, ili samo vo cenata ?
зелен со листови од лимон од виталија најдобар.[DOUBLEPOST=1508193798][/DOUBLEPOST]Zelen caj od Fiesta (ima vo kam market 35 denari) vo sporedba so zelen caj na alkaloid (80 denari) ima nekoja razlika vo kvalitet, ili samo vo cenata ?
madafaka O_OМача чај може да се купи во La Soy продавницата, но е доста скапичок.
Edna casa od 10 grama macha i ima da neznaes so te snaslo... Toa e ko da si ispil kafe so 100 grama kafe u fildzanзелен со листови од лимон од виталија најдобар.[DOUBLEPOST=1508193798][/DOUBLEPOST]
madafaka O_O
1500 денари за 30грама чај!? wtf
една чаша чај 500 денари
http://www.lasoy.com.mk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=70&Itemid=71&lang=enдечки дали каде можам да купам чај со вкус на карамела?
fala ti mnoguuuhttp://www.lasoy.com.mk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=70&Itemid=71&lang=en
Тука имаш некои Rooibos чаеви ама не гледам со карамела. Прашај ги можеби имаат.
Јас подготвувам дома, и е многу здрав, за сите оброци е погоден а посебно пред доручек да испиеш два чаја е навистина многу убаво.[DOUBLEPOST=1541675038][/DOUBLEPOST]Руски чај (т.е. турски) кај нас така го викаат.... оној што е со мало чајниче за чајот и поголем чајник за водата.... доста е јак.... убаво "дрма" од сабајле .... но откако ја тргнавме печката на дрва не се вари кај мене на работа....:icon_mad:
Па да во скопје нај убав чај прават во Слога Чајџилница! Сум ја поминал цела скопска чаршија нигде не го праваат како таму, вистински турски чај.Сум го пиел и тоа у чајџилница!
Само преку интернет иде ова? Чаеви имаат релативно долг рок на траење, ама сакам да го видам пакувањето пред да го купам...вака..
Како што прочитав на сајтот имаат штанд во Веро каде може да се видат сите чаеви.Само преку интернет иде ова? Чаеви имаат релативно долг рок на траење, ама сакам да го видам пакувањето пред да го купам...вака..
Рефус продаваат, а дуќан имаат на „Климент Охридски“ во зградата пред семафорите кај Соборен храм. Ако сакаш во филтер кесички, има во поголемиве маркети.Само преку интернет иде ова? Чаеви имаат релативно долг рок на траење, ама сакам да го видам пакувањето пред да го купам...вака..
Па во кесичка ми е попрактично пошо можам рок на траење да видам. Чаеви што не се многу популарни седат во полица и со години.Рефус продаваат, а дуќан имаат на „Климент Охридски“ во зградата пред семафорите кај Соборен храм. Ако сакаш во филтер кесички, има во поголемиве маркети.