D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sepak tie senzori sto po potreba go uklucuvaat defrost ako tie senzori se defekt klimata nema da uklucuva defrost iako ima mraz led na izmenuvacot na nadvoresnata edinica.Ne e praviot zbor senzor no eve da gii narecime taka kako temperaturni senzori. Ne mora da znaci no mozno e poradi toa da e defektot. Kako I sekoj elektronski ured I sekoj el del si ima svoi prednosti I mani. I klimata si ima prednosti I mani sepak elektronika e vo prasanje ne e kjumbe. Zatoa I postoi garancija na sekoj el ured.
Не, но можам и на невидено да ти кажам.Ме глеал некој?
Прегледај го приврзокот 200648
Досега имам три клими, две дома Даикин и Мицубиши, една на работа Панасоник.1417 страни, читав назад, нема крај)
ај вака, вие што сте поискусни, направете една топ листа на најдобри клими, за луѓето што читаме и што немаме абер од клими да можеме да се снајдеме.
Значи, модел(линк), препорачана квадратура за греење.
Како што можев да заклучам, оваа е добра од вашите коментари: https://klimi.mk/product.php?id=301
И што мислите за Panasonic?
Фала!
Da1417 страни, читав назад, нема крај)
ај вака, вие што сте поискусни, направете една топ листа на најдобри клими, за луѓето што читаме и што немаме абер од клими да можеме да се снајдеме.
Како што можев да заклучам, оваа е добра од вашите коментари: https://klimi.mk/product.php?id=301
Фала!
Мислам дека 10тина имаш само прочитано, чим вака нафрлаш со прашања.1417 страни, читав назад, нема крај)
Фала!
Neka si svirket tvoive, greenje za bez pari.Pred 12 dena namontirana kaj moite roditeli Haier Tundra 12. Soba 4x4.Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200668 Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200668 Прегледај го приврзокот 200670 Прегледај го приврзокот 200671 Прегледај го приврзокот 200672
So zdravje da se koristi i dolgo i ekonomicno da sluzi.Pred 12 dena namontirana kaj moite roditeli Haier Tundra 12. Soba 4x4.Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200668 Прегледај го приврзокот 200667 Прегледај го приврзокот 200668 Прегледај го приврзокот 200670 Прегледај го приврзокот 200671 Прегледај го приврзокот 200672
1.Прв Чекор, бираш AC (AC=Air Conditioner)Izvenete sto ja rasturam temava ama imam edno prasanje pa ako nekoj moze da pomogne.
Imam gree viola i nikako ne mozam da ja povrzam preku wifi?
Imam instalirano gree+ i wifismart. So gree+ nitu koga mi e otvorena mrezata ne ja gledam klimata, so wifi smart so otvorena mreza ja gledam mojata i na komsijata, ama samo koga sum doma, od druga mreza ne mozam
Како што ги гледам работиве, ситуацијата е, грубо од кинеските клими GREE можеби и ќе ве стоплат, најверојатно и ќе ве стоплат, но затоа ќе трошат струја како калорифер или рингла, другите кинески нема да трошат струја како рингла ама прашање е дали ќе ве стоплат.
Низок модел на јапонец, најверојатно нема да ве стопли многу ама нема да потроши ич, само висок модел на јапонец ем ќе ве стопли гарантирано ем ќе истроши гарантирано наајмалку струја, споредбено со GREE 2-3 пати помалку струја од нивните модели.
Но за да се купи таков мора минимум да се одвои 1000 еур и нагоре за 3.5 kw клима.
Така да изборот е ваш.