Knoppix
El Patrón
- Член од
- 16 април 2012
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.908
Пак исто пријателе.Пробај па сподели.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега пуштив и грејалица зашто ладно, пак се гаси како што се гасеше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак исто пријателе.Пробај па сподели.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога влечел кабли од дозната, дали е поврзано и уземјување?Kaj prijatel sum na gosti, se gree na klima vivax 5.5 kw, pred izvesno vreme mu se slucil nemil nastan vo koj stekot kaj sto e vklucena klimata se zapalil, sreka bil doma pa reagiral na vreme, mu objasniv deka vo kriva palanka izgore cela kuka od istiot problem, koj bi bil nacinot da se zastitime, dali direktno vrzuvanje na dozna ili.....
Kako se gasi pravi li defrost ?Пак исто пријателе.
Сега пуштив и грејалица зашто ладно, пак се гаси како што се гасеше.
Druze go kupiv LG- to pred mesec ipol samo 3,5ka za 30m2 mi odrzava 24° non stop tivko si raboti za povise iskustvo da pomine vremeLG то е декларирано дека работи до -7. Прашањето ми беше дали ке работи добро како и на -15?
Еве ќе ти објаснам како прави па процени, дека порано не сум имал клиам уред. Грее некое време и потоа се гаси, така едно 3-4 минути и после испушта нешто шушти и дува ладно. После некое време пак почнува со работа и така у круг.Kako se gasi pravi li defrost ?
Znaci po tvoevo objasnuvanje klimata pravi mnogu cesti defrosti najverovatno klimata e so favricki greska ( defekt ) bidejki ne treba tolku cesto da pravi defrostЕве ќе ти објаснам како прави па процени, дека порано не сум имал клиам уред. Грее некое време и потоа се гаси, така едно 3-4 минути и после испушта нешто шушти и дува ладно. После некое време пак почнува со работа и така у круг.
Биди така, сега ќе се јави стрелец да ти каже зошто си се заебал и каква клима си можел да земеш за поефтини пари [emoji12]
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Еве ќе ти објаснам како прави па процени, дека порано не сум имал клиам уред. Грее некое време и потоа се гаси, така едно 3-4 минути и после испушта нешто шушти и дува ладно. После некое време пак почнува со работа и така у круг.
Останува уште да ја сликаш надворешната како е монтирана, а во меѓувреме да се јавиш во сервис.Еве ќе ти објаснам како прави па процени, дека порано не сум имал клиам уред. Грее некое време и потоа се гаси, така едно 3-4 минути и после испушта нешто шушти и дува ладно. После некое време пак почнува со работа и така у круг.
So Vivax i gratis PP Aparat treba da davaatKaj prijatel sum na gosti, se gree na klima vivax 5.5 kw, pred izvesno vreme mu se slucil nemil nastan vo koj stekot kaj sto e vklucena klimata se zapalil, sreka bil doma pa reagiral na vreme, mu objasniv deka vo kriva palanka izgore cela kuka od istiot problem, koj bi bil nacinot da se zastitime, dali direktno vrzuvanje na dozna ili.....
Не бев по дома преку ден оваа недела само навечер сум, нема никој дома па не викав сервис. Да ти ја сликам и надвор или се зезаш?Останува уште да ја сликаш надворешната како е монтирана, а во меѓувреме да се јавиш во сервис.
Не се зезам, може да е лошо монтирана надворешната, со оглед дека се друго што те прашаа беше во ред, уште тоа остана.Не бев по дома преку ден оваа недела само навечер сум, нема никој дома па не викав сервис. Да ти ја сликам и надвор или се зезаш?
Za tebe i navecer ke dojde servis, malo e Kumanovo odma ke te najdevНе бев по дома преку ден оваа недела само навечер сум, нема никој дома па не викав сервис. Да ти ја сликам и надвор или се зезаш?
Не се зезам, може да е лошо монтирана надворешната, со оглед дека се друго што те прашаа беше во ред, уште тоа остана.
Цел ден е пуштена не му се секирај. До сега се пентерив на слуба да му сликам.Za tebe i navecer ke dojde servis, malo e Kumanovo odma ke te najdev
Daljinskoto vaka na OFF mu e podeseno na Knoppix koga ne e doma, a ne e doma po cel den.....i koga ke se vrati doma oooodma saka da mu stopli na 26 sto nemoze ni URURU da go napravi za kratko ako vnatre se oladilo cel den bez klima.
Вака изгледа океј...Еве и видео и моментот баш кога се гаси:
https://streamable.com/u9aib
*Лош е малку квалитетот зашто претходниот мобилен е у квар.[DOUBLEPOST=1543876179][/DOUBLEPOST]
Цел ден е пуштена не му се секирај. До сега се пентерив на слуба да му сликам.