Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Oкеј, еве и за тебе бан да биде праведно.... ne selektivo site ban ako sakas da bides praveden ...
Oкеј, еве и за тебе бан да биде праведно.... ne selektivo site ban ako sakas da bides praveden ...
Me zaboleOкеј, еве и за тебе бан да биде праведно.
Админ не кажа ништо за климата како грее во Маврово?Oкеј, еве и за тебе бан да биде праведно.
I adminov e klimash? Inverterche? Da buchit....Админ не кажа ништо за климата како грее во Маврово?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Се пофали пред некое време дека земал грее за во Маврово ама не споделува искуство.I adminov e klimash? Inverterche? Da buchit....
Не сум ја сефтосал уште, ќе и праам сефте околу нова година па ќе пренесам впечатоциАдмин не кажа ништо за климата како грее во Маврово?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
idi isprobaj na "toplovo" sega, da ne otides okolu nova godina pa da smrzneshНе сум ја сефтосал уште, ќе и праам сефте околу нова година па ќе пренесам впечатоци
a za 80000 da si kupish dve kvalitetni klimi, i da go frlish parnoto, da si se grees samo na nivЗдраво на сите, oднапред благодарам на сите што ќе ми кажат мислење, се надевам и решение.
Ми треба клима за 32м2 ,односно 87м3. Се одлучив да биде 5kw, но за брендот многу ми се измешаа работите. Дали да биде Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Gree, Cooper&Hunter?? Нема да се грејам на неа цело време,зошто дома имам парно греење. Ми треба да ја користам од 07:00 до кај 15:00 преку ден зошто во текот на денот сум сам дома и не вреди да грејам 110м2, ако сум излезен да не морам да брзам да одам дома да го палам парното за кога ќе си дојде детето од градинка да биде топло.Од климата барам да има ефикасност и квалитет пред се. Без разлика дали надвор е -5 или -20 да ја уклучам и да СТОПЛИ. Се двоумам помеѓу
Mitsubishi SRK/SRC50 ZS-S i
Cooper&Hunter CH-S18FTXLA.
Најмногу ме чуди тоа што поефтинава CH според карактеристиките е подобра од Mitsubishi-to. Што е разликата помеѓy нив и дали вреди да платам плус 27000 за Mitsubishi?? Значи немора да биде некоја од овие, слободно кажете нешто ефикасно и квалитетно до кај 80000 денари. ПОЗДРАВ,ФАЛА ОДНАПРЕД.
Zemi si Amber 18k, -30C i uzivaj.Здраво на сите, oднапред благодарам на сите што ќе ми кажат мислење, се надевам и решение.
Ми треба клима за 32м2 ,односно 87м3. Се одлучив да биде 5kw, но за брендот многу ми се измешаа работите. Дали да биде Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Gree, Cooper&Hunter?? Нема да се грејам на неа цело време,зошто дома имам парно греење. Ми треба да ја користам од 07:00 до кај 15:00 преку ден зошто во текот на денот сум сам дома и не вреди да грејам 110м2, ако сум излезен да не морам да брзам да одам дома да го палам парното за кога ќе си дојде детето од градинка да биде топло.Од климата барам да има ефикасност и квалитет пред се. Без разлика дали надвор е -5 или -20 да ја уклучам и да СТОПЛИ. Се двоумам помеѓу
Mitsubishi SRK/SRC50 ZS-S i
Cooper&Hunter CH-S18FTXLA.
Најмногу ме чуди тоа што поефтинава CH според карактеристиките е подобра од Mitsubishi-to. Што е разликата помеѓy нив и дали вреди да платам плус 27000 за Mitsubishi?? Значи немора да биде некоја од овие, слободно кажете нешто ефикасно и квалитетно до кај 80000 денари. ПОЗДРАВ,ФАЛА ОДНАПРЕД.
izglea imas visok pari pa ne znaes na sto da gi trosis...Фала за одговорот. Некако најмногу ме трга Mitsubishi зошто мислам дека се посигурни со квалитетот .За Gree бев заитересиран најмногу заради тоа што прочитав дека имаат 10години гаранција,но кога прашав во продавница почнаа да ми кажуваат некои глупости со плаќање па ги баталив. Cooper&Hunter ја има брат ми еве веќе 1 месец задоволен е па затоа помислив на нив како опција, а и добри карактеристики имаат.Незнам како се покажани ваљда некој знае. Парното е на дрва и не би го заменил ни за клима од 5000€ зошто кога ќе стопли стоплено е, а и најмногу за детето зошто цело време трча и игра низ сите соби. Климата ќе ја користам инцидентно и како што реков преку ден, од пон. до петок. На почетокот ги разгледував
Mithc fh50ve i ln50ve ама мислам дека нема потреба од толку скапа зошто нема да работи цело време.Мислам дека и до оваа цена ќе се најде нешто посалам. Поздрав
C&H e GREE klima ured, samo da znaes. Normalno deka e zadovolen.Фала за одговорот. Некако најмногу ме трга Mitsubishi зошто мислам дека се посигурни со квалитетот .За Gree бев заитересиран најмногу заради тоа што прочитав дека имаат 10години гаранција,но кога прашав во продавница почнаа да ми кажуваат некои глупости со плаќање па ги баталив. Cooper&Hunter ја има брат ми еве веќе 1 месец задоволен е па затоа помислив на нив како опција, а и добри карактеристики имаат.Незнам како се покажани ваљда некој знае. Парното е на дрва и не би го заменил ни за клима од 5000€ зошто кога ќе стопли стоплено е, а и најмногу за детето зошто цело време трча и игра низ сите соби. Климата ќе ја користам инцидентно и како што реков преку ден, од пон. до петок. На почетокот ги разгледував
Mithc fh50ve i ln50ve ама мислам дека нема потреба од толку скапа зошто нема да работи цело време.Мислам дека и до оваа цена ќе се најде нешто посалам. Поздрав
Cooper&Hunter мислам дека е исто Gree, само друг увозник и друга налепница.Фала за одговорот. Некако најмногу ме трга Mitsubishi зошто мислам дека се посигурни со квалитетот .За Gree бев заитересиран најмногу заради тоа што прочитав дека имаат 10години гаранција,но кога прашав во продавница почнаа да ми кажуваат некои глупости со плаќање па ги баталив. Cooper&Hunter ја има брат ми еве веќе 1 месец задоволен е па затоа помислив на нив како опција, а и добри карактеристики имаат.Незнам како се покажани ваљда некој знае. Парното е на дрва и не би го заменил ни за клима од 5000€ зошто кога ќе стопли стоплено е, а и најмногу за детето зошто цело време трча и игра низ сите соби. Климата ќе ја користам инцидентно и како што реков преку ден, од пон. до петок. На почетокот ги разгледував