Па добро текстот не е лош :ГелеК
Заев = сеоски Груевски
Не се разбираш. Ти ме прашуваш дали некоја ќе ми биде девојка. Не зависи само од мене, зависи и од неа.[DOUBLEPOST=1543234062][/DOUBLEPOST]добро, можеш ли да се сконцентрираш еднаш барем на прашањето. Што ќе направи вемерето со овој проблем. Ако не знаеш, зашто реплицираш во нивно име, не знам. Тие и самите досега ништо конкретно не кажале за ова прашање. Само не чини не чини...а како чини, црвц
Не ми текна мене космонауту, го ископираФФФФ.Касно ти текна програмерУ.
Сигурно 11 годиним многу брзо ти поминаја..
- Пореално е да се каже
,,двете не треба да се гласаат од иста причина'
Од каде испадна дека референдумот е успешен? Не е успешен, тоа е запишано официјално и во Службен Весник....оние кои дозволија да помине референдумот како успешен и така натака.
А не.. Зоран ќе биде запишан во историјата (барем усна) за еден од најголемите предавници кој го променил името, кој жестоко го водел процесот, со уценети пратеници, итн, итн... Ќе биде запомнат. Ако не беа овие работи, тешко и на власт да дојдеше, не па да го запомнат, ама.. си обезбедува место во историјата, по лошо.[DOUBLEPOST=1543235091][/DOUBLEPOST]..сите ќе заборават на него, како да не постоел..
Интересно.. напишале имал „памет“. Господе боже.Знае да оди!!!
Дај - шта даш, секој квалитет е добредојден.
(мада, ова гарант им е у контекст на одењето на Груевски)
Како спремно ја покажа колекцијава, очигледно ги имате складирано овие за зимница, што не е чудо, пошто и во СДСМ гарант имаат колекција на бисери за Груевски. Има тука некои кои не сум ги видел до сега.
Тоа мајка го роди народ да води, го иам видено и за Груевски. Крајно неинвентивно од страна на СДСМ. Плус и Ванѓа ја умешаа по потпуно иста линија.
Сигурно во становите ќе бидат сместени сиромашни луѓе, луѓе без кров на глава, луѓе со социјална помош и тако даље, и тако даље...
Ај да ги видиме подржувачите на Жмицко.Газдата Боки 13ка,водител Сергеј Варошлија,репортажа со Раде пилето,пејачката Барби му порачува на избеганиот Груевски дека би сакала да му подари виски и цигари,новинари Ордановски,Чомовски и Кабранов а гости Алберт,Шкодран и Ештреф.Подоцна ке им се приклучел Шабан Салиху.Вака изгледаат горе доле подржувачите на Заев и на Сдсм.
А му реков на Берик дека еден ден бате Геле ке биде господин човек за него и неговите другарчиња на темава,не ми веруваа.Еве,дојде тој ден.
п.с. Им се извинувам на Един Хајдарпашиќ и Огне Вазелин што ги испуштив у претходниот список
Или па сите заедно ќе ги пикнат во притвор и избори ќе има.Во лонџ барот, на 5-ти спрат во хот.Мериот Змијалков бил заедно со пратениците Василевски, Мукоски и Исмајлоска.
Изгледа ќе биде: ,,Пуштете ме од притвор иначе овие нема да гласаат." хххх
A што да не?Во лонџ барот, на 5-ти спрат во хот.Мериот Змијалков бил заедно со пратениците Василевски, Мукоски и Исмајлоска.
Изгледа ќе биде: ,,Пуштете ме од притвор иначе овие нема да гласаат." хххх
Ако има избори ќе биде потешко да купиш пратеник, Амди, Мамди и сл. ќе бидат од листата на СДСМ, со што ќе треба да се купат повеќе од 15-сетина некриминализирани пратеници.Или па сите заедно ќе ги пикнат во притвор и избори ќе има.
во игра е и ехпресно одземање на мандатот на Груки па на негово место ќе дојде некој уставно помекАко има избори ќе биде потешко да купиш пратеник, Амди, Мамди и сл. ќе бидат од листата на СДСМ, со што ќе треба да се купат повеќе од 15-сетина некриминализирани пратеници.
Уште по референдумот пишав дека избори не е посакувана опција и најнедобрата опција за менување на устав, вака си имаш 8 пратеници кој можеш во било кое време да ги уценуваш, плус уште 2-3 во резерва за секој случај.
Ти досега се што пиша обратно излезе, ги видовме убаво твоите мислења. Скриј се негде и не излегувај, не знам како не ти е срам.Ако има избори ќе биде потешко да купиш пратеник, Амди, Мамди и сл. ќе бидат од листата на СДСМ, со што ќе треба да се купат повеќе од 15-сетина некриминализирани пратеници.
Уште по референдумот пишав дека избори не е посакувана опција и најнедобрата опција за менување на устав, вака си имаш 8 пратеници кој можеш во било кое време да ги уценуваш, плус уште 2-3 во резерва за секој случај.
Дечкото има негово мислење, и да е погрешно и да е точно, негово е, зошто да се крие?Ти досега се што пиша обратно излезе, ги видовме убаво твоите мислења. Скриј се негде и не излегувај, не знам како не ти е срам.
Макар што веќе се знае кој е следен на листатаво игра е и ехпресно одземање на мандатот на Груки па на негово место ќе дојде некој уставно помек![]()