Уште Петар Симоновски го предава машински елементи? Колку што се сеќавам ако е он уште , многу лесно беше да се положи предметот , најтежок дел од предметот беа проетктните задачи и цртањето на нивЗдраво живо,
Ми треба човек што држи приватни часови ни повеќе ни помалку туку по машински елементи. доколку познавате некој ве молам споделувајте![]()
Напиши си ги задачите на различни листови во книга, теоријата е лесна.Здраво живо,
Ми треба човек што држи приватни часови ни повеќе ни помалку туку по машински елементи. доколку познавате некој ве молам споделувајте![]()
Да, тој предава.Уште Петар Симоновски го предава машински елементи? Колку што се сеќавам ако е он уште , многу лесно беше да се положи предметот , најтежок дел од предметот беа проетктните задачи и цртањето на нив
Машинскиот факултет има веб страна...За да дознаеш ти требаат два услова..Да знаеш да читаш и да ја отвориш веб страната.Или полесно е вака...некој да ти објаснува!Здраво,
Дали ке може некој да ми објасни по детално како е на смеровите на м.ф.?
Ви благодарам![]()
![]()
Оди во Коце Металец за Кв.Бравар,ако фатиш просек во втора може и да се префрлиш за Кв.машинбравар...што ми фалеше мене што пензија си земав со тоа звање.Здраво,
Ви благодарам![]()
![]()
Браво и честитки за титулата сељак на годината на тема Машиснки ФакултетМашинскиот факултет има веб страна...За да дознаеш ти требаат два услова..Да знаеш да читаш и да ја отвориш веб страната.Или полесно е вака...некој да ти објаснува!
Ако не знаеш како се прават глупи деца, прашај го таткоти!Браво и честитки за титулата сељак на годината на тема Машиснки ФакултетПа за тоа е форумов бе дечко, некој да побара мислење од студенти на МФС, зошто одма тоа дрското и старинско "ХЕХЕ ОТВОРИ И ПРОВЕРИ САМ, ШТО Е ОВА САМО ПОМОШ БАРАТЕ ВИЕ МЛАДИВЕ". Ако те мрзи да одговориш, тогаш остави некој друг да го направи тоа
![]()
Не, туку во денешно време на гугл може мн добро да си го истражи секој смер, и после ако има некое прашање ќе праша овде. Што треба некој да му објасува за секој смер одделно?Браво и честитки за титулата сељак на годината на тема Машиснки ФакултетПа за тоа е форумов бе дечко, некој да побара мислење од студенти на МФС, зошто одма тоа дрското и старинско "ХЕХЕ ОТВОРИ И ПРОВЕРИ САМ, ШТО Е ОВА САМО ПОМОШ БАРАТЕ ВИЕ МЛАДИВЕ". Ако те мрзи да одговориш, тогаш остави некој друг да го направи тоа
![]()
Пиши ми во порака што конкретно те интересира.Здраво,
Ви благодарам![]()
![]()