- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.760
- Поени од реакции
- 36.669
Ма што ти објаснувам јас на тебе, господин "7 дена".Океј
Ма што ти објаснувам јас на тебе, господин "7 дена".Океј
Мислам дека е од Сенке над Балканом.Прегледај го приврзокот 199618 здраво
Дали некој знае кој филм е ова?
Неможев видео да ставам само ова успеав. ??
Лани читав за филмов и го чекав да излезе во меѓувреме ептен сум за'рѓал и само собирам филмови за гледање Николас Кејџ ми е еден од омилените глумци, летнати му се буквално сите чафки, мој човек, јебо факичSto dobro sme napravile kako forum zaednica za da go zasluzime Mandy? Mu dolzime na univerzumot sea fuckers.
Intro: king crimsons starless sviri dodeka, kako so miluva dzimay, gospodinot nicolas cage sece drvo i ne poglednuva nazad koga paga kako sto kul momcite ne gledaat nazad vo eksplozii.
A toa ne bese ni vrvot na nadrealizmot, momentot koga placese i se derese u tesna soba sto potseka na lynch set...
Oof.
90 filmovi ne moze da se soberat megu dvajcata izgledani godinava... A se filmame demek neso moderatori..Лани читав за филмов и го чекав да излезе во меѓувреме ептен сум за'рѓал и само собирам филмови за гледање Николас Кејџ ми е еден од омилените глумци, летнати му се буквално сите чафки, мој човек, јебо факич
eden od najdobrite momenti koa bese u kujnata i ja otvori teglataSto dobro sme napravile kako forum zaednica za da go zasluzime Mandy? Mu dolzime na univerzumot sea fuckers.
Intro: king crimsons starless sviri dodeka, kako so miluva dzimay, gospodinot nicolas cage sece drvo i ne poglednuva nazad koga paga kako sto kul momcite ne gledaat nazad vo eksplozii.
A toa ne bese ni vrvot na nadrealizmot, momentot koga placese i se derese u tesna soba sto potseka na lynch set...
Oof.
90 filmovi ne moze da se soberat megu dvajcata izgledani godinava... A se filmame demek neso moderatori..
Dzirni go koga ke mozes, nisto seriozno, harmless fun, cisto radi gospodinot.
Кога сме кај ликови што не постојат.Сме ги дискутирале овие работи на форум многу пати. Од документарец очекувам да е што попрецизен и објективен. Филм е друга работа, може да си земе повеќе слобода, да драматизира или измислува настани што не се случиле, ликови што не постојат итн...
Можно е да имам бесплатна карта за ова, кој сака нека пише пп. Тој шо најмногу ми се свиѓа ќе ја добие, ако ја добијам и јаНОЕМ. 29
Научна фантастика на платно
Организирано од Makedonska Filharmonija
Музика од најдобрите научно-фантастични филмови на сите времиња:
R. Strauss: 2001: A Space Odyssey (Also sprach Zarathustra)
J. Horner: Apollo 13 (Theme)
J. Horner: Avatar (Suite)
A. Silvestri: Back To The Future (Main Title)
J. Williams: E.T. (Suite)
A. Courage, M. Giacchino, J. Goldsmith, L. Rosenman, J. Horner: Star Trek (Extended Suite)
J. Goldsmith, J. Horner: Aliens (Suite)
H. Zimmer: Inception (Suite)
D. Arnold: Independence Day (Suite)
J. Williams: Star Wars (Extended Suite)
– Main Title, Anakins Theme and Love Theme, Duel of the Fates, Luke and Leia, The Imperial March (Darth Vader's Theme), Yoda's Theme, Finale, Throne Room & End Title
H. Zimmer: Interstellar (Suite)
Може јас да ја добијам картата?Можно е да имам бесплатна карта за ова, кој сака нека пише пп. Тој шо најмногу ми се свиѓа ќе ја добие, ако ја добијам и ја