- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 937
- Поени од реакции
- 3.037
Е оти ја скинаја КОД емисијата за Никола Груевски на самиот почеток?
Какви закани, какво кенкање бе муфљуз, просто му кажувам дека дпшне се перфидни. И за разлика од тебе јас немам потреба да сум дел од некоја партија, па да ме ословуваш во моножина.Така некако стојат работите, отприлика. Никакво патетично кенкање, ниту празни закани, нема да го сменат тоа.
Продолжете да кенкате, додека гледате како се одвиваат работите!
Не е докажано
без да се знае дали учествувал или не, со такво сомнение:
Ти пречел? ти пречи?
Какви закани, какво кенкање бе муфљуз, просто му кажувам дека дпшне се перфидни. И за разлика од тебе јас немам потреба да сум дел од некоја партија, па да ме ословуваш во моножина.
Туку некако ќутенката за Таљо, а просто прашање, ај да те потсетам:
Ако не учествувал во хашките случаи, не би ми пречело, ни тогаш, ни сега.
Ја скинаа и Берта, само 2 минути траеше.Е оти ја скинаја КОД емисијата за Никола Груевски на самиот почеток?
Ти одговорив:Какви закани, какво кенкање бе муфљуз, просто му кажувам дека дпшне се перфидни. И за разлика од тебе јас немам потреба да сум дел од некоја партија, па да ме ословуваш во моножина.
Туку некако ќутенката за Таљо, а просто прашање, ај да те потсетам:
Е сега дали би го подржал ако стои на една нога, ако е лош готвач и ако татко му бил Химлер, или друга хипотетичка ситуација, тоа со другарчињата на пиво ко ќе идете, разглабајте го.Ако не учествувал во хашките случаи, не би ми пречело, ни тогаш, ни сега.
Не. Ништо од ова нема да биде, колку и да плачете.Абе јасно дека не само што се помириле туку и одработуваат за да се оствари договорот со Грција. Мислиш ли дека тоа лицемерие ќе помине? Ќе ги остајме сдс да го сменат името па после ние ќе владееме како патриоти? Народот никако не е помирен со тој договор, и таа перфидна игра на дпне е прочитана. Колку и тотемот од Кале да му ветувал на Жмицко дека ќе
Od gradeznata mafija imaat naredba da ne se cepkaat studentskite domovi, sve treba da se ostavi poleka da se raspadne za da ima pobaruvacka na stanovi za pod kirija.Она за малите човечиња, за нас, нашите деца.
https://www.libertas.mk/video-prokisnuva-vo-sobite-na-studentskiot-dom-stiv-naumov/
ВИДЕО: Прокиснува во собите на студентскиот дом „Стив Наумов“
https://sitel.com.mk/vo-zhivo-protest-protiv-ustavnite-izmeni-pred-sobranieima li nekade vo zivo stream od protestov
Диши бе дебил, земи тро воздух. Не верувам дека постои некој друг кој има истресено глупости колку тебе. Аман веќе.Od gradeznata mafija imaat naredba da ne se cepkaat studentskite domovi, sve treba da se ostavi poleka da se raspadne za da ima pobaruvacka na stanovi za pod kirija.