D
Deleted member 95595
Гостин
@Chicco69
Nemam bukvalno nishto protiv tebe, ama zashto koga se razbudi sabajlevo prvo shto napravi e da go spodelis mojot post za defrostite na entry modelot na Mitsubishi WN35, a ne go spodeli postot kaj shto dechkoto se zali deka najvisokata klasa na Gree, Amberot mu buvta defrosti na sekoi 20 minuti na dechkoto??
Nemam bukvalno nishto protiv tebe, ama zashto koga se razbudi sabajlevo prvo shto napravi e da go spodelis mojot post za defrostite na entry modelot na Mitsubishi WN35, a ne go spodeli postot kaj shto dechkoto se zali deka najvisokata klasa na Gree, Amberot mu buvta defrosti na sekoi 20 minuti na dechkoto??

) ... и сега во предсезона ти троши помалку од 240W на час, што би било 800 Денари месечно! Но мене уште поимпресивни ми се резултаите од минатата зима (кои ги објави неодамна)... ако не се лажам грееш +80 квадратни метри, спрат од куќа кој не е изолиран со стара столарија (прозори)???... а како видов потрошувачката од 13-15kW дневно или грубо месечен трошок за греење над 80квадрати ти е 2,000 Денари!? Колку време ја имаш климава? Па ти вака со ова темпо... за три години (во гарантниот рок ќе ја исплатиш сосема)... FH35-ка беше 60 карти нели? Само уште еднаш потврди дали ја сетираш на оние температури и зимно време и дали е вклучена 24/7... Затоа што имавме на темава некои кои сетираат на 21 степен и се фалат со ниска потрошња (21*Ц на 2,5 висина е 18 амбиентална немаат сите фолоу-молоу)... доколку онака ти е програмирана за греење сходно резултатите за потрошња - респект! Што има да се убедуваш во нешто друго, со некого за ова или она!? Навистина милина! Уживај си во можеби најдобрата клима во понуда на нашиот пазар!