Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Потребно е и да се размислува и како ќе се одвиваат работите во иднина, сега точно деќа никои не може да ја предвици иднината, но мислам дека за 2 до 3 години масовно ќе почне да се ставаат фотопанели за произвтоство на струја и секои ке може финансиски да си овозможе произвотсво на своја струја, Така да според мене без разлика кои точно начин на греење ке се избери мислам треба да биде на струја.

Сега сите поверувајте дека монтажата навистина е извршена од страна на овластен сервис. [emoji38]
Без никаков доказ со слика од гаранцијата и да се види кој се има потпишано.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Таман работа
20181020_161754[1].jpg 20181020_161801[1].jpg
Ова е во Скопје!Сите до една се Vivax

Последно уредено:
Како фино се намонтирани Vivaksite,ваљда од овластен сервис?
Balkunot go imaat rasipano so ovaa montaza
Na leto pozesko na zima poladno e na balkunot so vakva montaza[DOUBLEPOST=1542300443][/DOUBLEPOST]
Montazata se Vrsi sprema mestopolozbata neznam sto ti e cudno.

I sekako lugevo znaat sto e kvalitet Vivax

A ne tezgarinja Gree.
Najeftini se ovie tezgerinjata od VIVAKS zatoa gi ima najmnogu

A ne tezgarinja Gree.

A ne tezgarinja Gree.
Климе Тајфуни ке имаат на терасата,не е употреблива,што се чудиш?
какви местоположби каков бакрач,
А ако уште еднаш нешто попиташ ке почнам да ти цртам!

Таман работа
Прегледај го приврзокот 199580 Прегледај го приврзокот 199581
Ова е во Скопје!Сите до една се Vivax
Каде пишува дека сите се од овластен?
Кога купуваш клима ти праќаат монтер или ти даваат листа на повеќе и да си избереш, а тој им ги монтира и другите клими не само Вивакс. Истиот монтер кај некој ќе монтира Вивакс, а друг LG, кај трет Панасоник итн.

Ne se najevtini AERI 12 BTU e okolu 28.000 denari tuku se najkvalitetni zatoa gi kupuvaat
Bravo za kvalitetot na Vivax.
Stom ti si im glasnogovornikot, se gleda kolku se najdobri...hahahahh[DOUBLEPOST=1542302255][/DOUBLEPOST]Ajde site zimajte VIVAX, KLIME vi gi preporacuva...najgolemiot strucnjak sto site go zemaat za majtap....hahahah

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Ич немате ист стил на пишување хехехехе
Барем потруди се да бидеш поразличен и таков да си останеш, проба ама не ти оди. [emoji38][emoji38]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

подното греење,грее само под,му треба побајаги енергија за да загрее и одржава под.побавен фидбек.
знаеме дека температурата на подот е најниска,поради ладниот воздух кој паѓа природно доле.да загрее цела плоча доле,па плочки или ламинат па додека продре топлината....
за разлика од климата која грее воздух,побрз фидбек,зидови ентериер упиваат топлина одма.
плус подното ,целата микро прашина што ќе падне доле со топлината ќе го контаминира целиот затоплен воздух.
јас не сум за подно.[DOUBLEPOST=1542286566][/DOUBLEPOST]

за 2000 евра подобро е да се купи 4 клими по 500 евра и да се постават во сите 4 краеви од куќата.
пушти ги да дуваат,ќе имаш иста или слична сметка за струја.
муабетот ми е ако ти се зезне моноблкот ќе немаш никаде греење.а вака една клима да откаже имаш 3.и со 3 клими пак ќе грееш 100м2
Komforot na greenjeto kaj podnoto e mnogu pogolem vo odnos na klimi[DOUBLEPOST=1542305168][/DOUBLEPOST]

A ne tezgarinja Gree.
Jaka slika. Ko playboy da gledas a @Klima ured ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom