- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.381
- Поени од реакции
- 6.935
https://24rakomet.mk/се-враќа-ли-јовиќ-во-металург/
Дали се овие нормални????
Брестовац за Јовиќ е Валеро Ривера.
Дали се овие нормални????
Брестовац за Јовиќ е Валеро Ривера.
Не им треба никаков старомоден тренер според мене, туку едноставно управата треба да сфати дека со ваков ростер по автоматизам амбициите мора да се помали, и поразите против екипи од ЛШ и СЕХА се неизбежни. Реално Металург во моментот нема состав ни за 2ро место во македонската лига а не за повеќе.Мислам дека на децава им треба некој "старомоден" тренер од типот Лино,Вујо,Јошко,Каменица итн.
Не им треба којзнае каква тактика,мислам дека побитно е да им даде некој мотивација,довереба еден во друг,борбеност.
Брестовац е помодерен тренер ама џабе да црта и да измислува некој акции кога ќе им падне топката уште во второ додавање.
Јовиќ би бил огромна утка доколку го вратат,едноставно нема појма
Минчо во затвор? Дали си сериозен?Ќе го јаде Минчо затворот за некое време, толку ќе биде и од Металург изгледа. Барем такви се најавите низ Скопје.
Веројатно некој од пулените кои им беа низ годиниве ќе го превземе ракометниот клуб и ќе форсираат млади кадри. Сепак, Металург кој го имаа пред некоја година, нема да се врати никогаш.
И тоа како Следен на листата за стрижење.Минчо во затвор? Дали си сериозен?
И мене ми е многу веројатно ова.И тоа како Следен на листата за стрижење.
Да ги испуштиш од раце младите таленти на сметка на стари играчи кои се во надолна линија на својата кариера. Според мене катастрофално лето имаа и како тргнале не само што не покажуваат знаци на битка со Еурофарм туку одат во обратна насока.како ви се допаѓа пазарот на металург ова лето??
По мене паметна политика, да го соберат најдоброто достапно од државава и балканов, и со неколку искусни играчи како тој црногорецот, пецакот и чантурија, да се направи микс на младоста и искуството.
Се надевам ќе го соберат уште Мишевски. Исто така и потписот на Ѓорѓевски ми се допаѓа, заслужи шанса на високо ниво да се види дали ке го биде или не во кариерата.