- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.499
- Поени од реакции
- 13.780
Да прифатеше ништо немаше да се знае...И бучко за тенковски ништо...
![]()
Да прифатеше ништо немаше да се знае...И бучко за тенковски ништо...
![]()
И трендо денеска имаше чланак у твојов стилhttp://www.libertas.mk/totemite-od-vodno-se-otstraneti-nemame-nikakva-vrska-so-ruski-natsionalisti-reagiraat-litsata-koi-gi-postavile/
@Коловрт , и ти ли бре од проруските милитанти што го рушат нашиот пат кон НАТО и ЕУ.
Срамота од прилог, исто како првиот, уште поголема срамота е ако тие се заслужни што некој остранил сосем нормални декоративни обележја кои ги има низ цела централна и источна европа.
Коловртот веројатно првпат го виделе во логото на таа бедат од партија на Палчо и појма немаат што значи.\\
Дно, педерска телевизија во секoe значење на зборот.
За ова имам пишувано уште кога излезе у јавност видеово.Да прифатеше ништо немаше да се знае...
Значи сме се сложиле во нешто со негоИ трендо денеска имаше чланак у твојов стил
Значи нема да правиш[DOUBLEPOST=1541801903][/DOUBLEPOST]Ако го легнат Камчев во затвор, ќе направам журка за сите членови на Кајгана.
http://www.libertas.mk/sjo-bara-pritvor-za-kamchev-i-za-ushte-chetvoritsa-osomnicheni-vo-imperija/
Го уби човекот[DOUBLEPOST=1541802056][/DOUBLEPOST]То мајсторе, недостасуваат твојте метафорично еротически коментари на кои и Цепенков и Блаже Конески можат да им позавидат.
Или што би се рекло на прилепско македонски, курот од уста не го вадиш![]()
Дај ма прекини,тргни се од темава...сполајти за комплименто, ама не сум таа фамилија ниту од Иштван Чурка, ниту од Ласло Чурка, ниту Густаво Чурка... ниту сум по потекло од село Чурка од Бугарија, ниту од градот Чурка во Перу!
... инаку Тој може да оди и десет години во затвор САМО АКО ИМА ПРЕСУДА со затворен предмет- ОСУДЕН! и ајде објасни ми оти ти си битолски ем прилепски вундеркиндер како може да не му се одземе мандатот како пратеник во Собранието ако е осуден и оди во затвор во траење од две години? не го разбирам тоа?![]()
Od 08.09.1991...i trae li trae...За разлика од претходните 11 години додека ДПМНЕ беше на власт. Тогаш државата не беше партизирана и економијата цутеше. Не бевме за џабе најсилна економија во Европа.
Ако не ми веруваш, провери на Дуинг Бизнис.
Ова е фарбање очи на народот бе другар заради сите срања шо ги направија последниве месеци и сите срања шо ги прават и ќе ги прават во иднина.Еве две години како владеат и ништо не направија.Се е игра ова и е договорено ни ќе лежи некој ни правдата ќе биде задоволена.Се е фарса.Чекајте другари, нели Орка се префарба со време. Или фарбата слабо фати?
30 дена притвор за Орце Камчев
![]()
Орце Камчев доби 30 дена притвор за случајот Империја на СЈО. Притвор има и за Ненад Јосифовиќ.
За останатите се уште се чекаат решенијата на судијата на претходна постапка.
И мене не ми се верува за КАМЧЕВ, многу битна фигура е.Ова е фарбање очи на народот бе другар заради сите срања шо ги направија последниве месеци и сите срања шо ги прават и ќе ги прават во иднина.Еве две години како владеат и ништо не направија.Се е игра ова и е договорено ни ќе лежи некој ни правдата ќе биде задоволена.Се е фарса.
Беше бизнис партнер со фамилијата Камерон, бившиот премиер на Британија.da se potsetime posledniot pat koga Kamcev bese vo pritvor vo vreme na sdsm
`Откако судот одобри налог за негово приведување, Камчев во 2005 избега во Бугарија, за кон крајот на истата година да се врати и да се пријави самиот во полиција. Тогаш помина 12 часа во притвор и излезе со кауција од 70,000 евра.`
od toj pritvor, denes Kamcev e najmladiot najbogat makedonec.
https://novatv.mk/panama-dokumenti-milenicheto-na-vlasta-od-plejboj-do-tajkun/