Значи честитам! НЕвиден талент си! Како само успеваш да ги пронајдеш најголемите ТИЊИ од инвертери! Пред неколку месеци од тебе дознавме за Max инвертерите (Агротехна) пред недела дена за Favorit, а сега втор или трет пат пишуваш за убедливо најмизерната клима (бренд) во понудата во МКД, а тоа е ST. Да рекламираш клими како средство за греење, те да се залагаш да ги препорачуваш генерално инвертерите како економично и пред се еколошко средство, за тоа имам разбирање... но не мислиш ли дека некого ќе заебеш со препорака на крш марка клима како Favorit, Max, Kyato или ST! Сигурен си дека овие клими можат да греат квалитетно?!.... Со кое право ги критикуваш GREE, климите, а препорачуваш овакви кршеви од клими? Можда комшиите твои имаат вакви!? Со кое право велиш дека GREE нечини, а препорачуваш ST која има Ланда компресор!? Батка, едно со друго не оди!.... Види и мене ми сметаат тролови и ваква агресивна маркетинг герила од ГРИ кои го користат форумов не само за размена искуства мислења, информации... туку и за нешто друго!...Се разбира мислам на оние што се фатени како пишуваат од иста ИП адреса, особено пречи што се агресивни и навредуваат, дискредитираат секоја клима макар и била меѓу најдобрите во Европа или на Светот (како FH Mitsu) .... но блокирај ги као што напраив и јас и не се замарај со нив!... И како можеш да кажеш на пр. дека Max од 19,000 чини, а GREE Lomo ECO, кое до пред недела беше 20K нечини!? Оно можда Ломо Еко и стварно нечини, ама по која логика па Max би бил добар инвертер? Со самото тоа што има GMCC компресор!? Препорака: МОМАК КОЧИ МАЛКУ!