grande-juve
е ај да плачеме сега
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 1.484
- Поени од реакции
- 7.307
Знам знам, али чекам блуреј од тие со многу гига сили шо се, да пичи и у темни кадриWEB-DL има, сосема солиден рип.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам знам, али чекам блуреј од тие со многу гига сили шо се, да пичи и у темни кадриWEB-DL има, сосема солиден рип.
Momentalna sostojba kaj mene na FHto....
Momentalna nadvoreshna:
Прегледај го приврзокот 199150
Temperatura na 11 metri od klimata:
Прегледај го приврзокот 199151
Zadadena temperatura i potroshuvacka. Maksimum e 430W shto kreva, minimum 390W.
Прегледај го приврзокот 199153
Da. Koga ke se krenat zelozinite, pishuva deka ima potroshnja od 7 do 10Wkazi mi isklucuva kompresorot ili celo vreme raboti, odnosno dali ima potrosnja od samo 10-20w nekat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koga stigna do ovaa temperatura, termometarov pochna da trepka, valjda ne meri povisoko od ova. Za 5 minuti ke probam so ovoj nadvoreshna sho merev, pa ke vidam toj dali pokazuva povekje.So 2 Termometra fali najbitniot podatok.....koja e Temeraturata na izduvot !?
A toa sto na 11m e 21C niti COP ke kaze nitu kolku Kw dava u ovie uslovi so 7,3C nadvoresna.
@HEKOJ од тие што ги монтираш немаш ниедна што вреди како Hansol, само можеш да пукаш со корци.
Da ti gi nabrojam ? Hansolot e zakon za ovie!!
Која од овие 3 канти е подобра за цената и со која подобро би ги загрела?
Има уште вакви канти овие први ми се појавива али ке ја допполнам листата, по 40к има канти колку сакаш.
ниедна od ovie 3 dole нема тwin компресор, 27kg најтешката, некои сe и на капилара, ниедна нема PdesignH pogolem od 2,5Kw, SCOP низок А или едвај А+ и средна класа.
Прегледај го приврзокот 199143
Прегледај го приврзокот 199144
Ne be brat, jas ti kazav ushte pred edna godina koga gi zedov, se shto ke imam kako iskustvo ke spodeluvam bez spinuvanje bez dodavanje. Jas klimite gi kupiv za mene, za mene da mi e ubavo, ne za da usrekjuvam lugje na internet forum. Se shto ke go interesira na bilo koj, slobodno neka me prasha za moite klimi. Inache, eve slika. Ovoj edniov merach desno ne mu raboti ednata crticka znaci ne e 25,2 nego 26,2 e temperaturata na nego, do 26,3 najmnogu krena.Znam deka e macno merenjeto ama izdrzi uste malce....mozes li da izmeris kolku e na usis t.e nad klimata Temp ?
Samo stavi ja sondata nad klimata i negde kaj sto nema da ja mava duvanjeto direktno na desnata strana od klimata, pocekaj 5min pa kazi kolku e ? Okolu 24~25treba da e
Za nezahvalnicite sto cekaat sve na gotovo ubavo im napisa kolku e i macno i gubenje vreme....i za kogo ?! Ne vredi zasto uste utre ke ti kazat nepismen si![]()
Ko prolet da e ni na esen ne lici .Есен е не е зима.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Ke te viknam na kafe doma, ziveam na edno ridche, vo kukja, ke go isklucham greenjeto pa ke te vidam shto ke kazesNeznam ni zosto uklucuvate klima voopsto, vremeto ne e mnogu ladno dali 5 stepena ima. Jas doma na prvi sprat vo stan so 5cm stiropor izolacija i sekade pvc prozori doma non stop konstantno pod 19 stepena ne e spustilo.