- Член од
- 14 јули 2017
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 384
1519/2016 momentalno, e sega neka pisat na tie sto im se smenilo koi molbi se vo prasanje da imame pretstava.1499/2016 od denes na finalna
Последно уредено:
1519/2016 momentalno, e sega neka pisat na tie sto im se smenilo koi molbi se vo prasanje da imame pretstava.1499/2016 od denes na finalna
Poslednite bea od okolu 7 oktomvri kolku sto pratam, do broj na molba 10350.не добив одговор, па да си прашам пак : тие што неодамна имаат промена од статус финална проверка на статус чекање потпис, кој датум бевте на интервју во 2017? (не на дополнителна, и не прашувам за потпишани укази)
ja mart 2017,cekam jos na ukazне добив одговор, па да си прашам пак : тие што неодамна имаат промена од статус финална проверка на статус чекање потпис, кој датум бевте на интервју во 2017? (не на дополнителна, и не прашувам за потпишани укази)
ama sigurno si bil vo konzulat, ne vo Sofija?ja mart 2017,cekam jos na ukaz
da konzulat februar,prepiska u mart zabelezena u sofijaama sigurno si bil vo konzulat, ne vo Sofija?
Ne ti e tocen nekoj broj[DOUBLEPOST=1541500375][/DOUBLEPOST]Ve molam ako moze da mi pomognete:Intervju zakazano za 08.11.2018 i sega koga ke otvoram na stranata za da sum siguren mi pisi LISVAT DNI???Sto znaci???
Ima i sega ke ti pratam od google play da vidis eve so dokaz da ne mislis deka e staraNema vrska so kakvi bukvi go baram. Aplikacija ne e na Google Play. Toa što jas najde je koga baraše so Google. Nekoj stari indexirani podatok. Sorry bad macedonian.
Од кој месец се овие на интервју? Фебруари или Март?1519/2016 momentalno, e sega neka pisat na tie sto im se smenilo koi molbi se vo prasanje da imame pretstava.
ДА ИМА НЕКОЈ ХАКЕР ОТ ОВДЕ ПАМЕТЕН ДА ГО ОТКРИЕ КОЈЕ,ПА ДА МУ СЕ РЕДАТ КОЛОНИ НЕГО,ВЕРОЈАТНО РАБОТИ ВО ВЛАДАТА ДОБРО Е ОБЕЗБЕДЕН ФИНАНСИСКИ ЗАТОА ЛАЕ КАКО КУЧЕ ПО НАС НАМЕСТО НА ОНИЕ КОЈ ТРЕБА ДА ЛАЕ,[DOUBLEPOST=1541501441][/DOUBLEPOST]Ви благодариме за Вашето ценено мислење.
Мислам дека сепак имаме доволно секс, нема потреба од Вашиот. Задржете си го. Ако се јави потреба, ќе ве известиме.
Имајте пријатен ден.
можно е изгледа сепак УКАЗИ објавувале само САМО вторник и петок,нека ме поправи некој ако грешамOd kaj znajs?
Neznam drugar, cekam da pise nekoj sto mu se promenil na finalna, ama mislam deka treba da se kraj na fevruari.Од кој месец се овие на интервју? Фебруари или Март?
jas sum br molba 93xx/2015 uste na dopolnitelna.dali ima nekoi pred mene so promenet status?Neznam drugar, cekam da pise nekoj sto mu se promenil na finalna, ama mislam deka treba da se kraj na fevruari.
So sto dokumenti si?jas sum br molba 93xx/2015 uste na dopolnitelna.dali ima nekoi pred mene so promenet status?
pocnav poteklo brat, dopuna odnesov od strumica od lazar i vojna kniska od pradedo koja pisuva deka bil bg vojnik[DOUBLEPOST=1541506825][/DOUBLEPOST]So sto dokumenti si?
sea bas ima promena 93xx/2015 22.02.2016 intervjupocnav poteklo brat, dopuna odnesov od strumica od lazar i vojna kniska od pradedo koja pisuva deka bil bg vojnik