Ima novi ukazi deneska proverete si...Има ли ко да сподели информација,што се збива с нас који чекамо на потпис указ већ 4 месеца?
Ви благодариме за Вашето ценено мислење.Во уста да ве ебам сите што аплицирате за бугарски пасош
Предавници сте сите !!!
druze me zasrami mn segaВо уста да ве ебам сите што аплицирате за бугарски пасош
Предавници сте сите !!!
Честито. Со какви документи беше?Pozz decki. Denes mi e potpisan ukaz. Intervju vo Sk mart 2017. Imam edno prasanje do poiskusnite. Dali mozam da zakazam za sofija za zemanje na ukazot i brza postapka za zemanje na pasosot, poso mi treba za studiranje shto pobrzo...
Dokumenti od cico (na tatko brat) nisto drugo... bez nikakvi uverenija od klubovi ili bilo sto... inace ne znam sho sum stavil tamu poso porednik mi go praese toa... ali najdobro e da go prasam nego on da mi ja tera procedurata za da ne se maltretiram jas... plakjanjeto ne e problem hahaЧестито. Со какви документи беше?
Да ти одговорам на прашањето: Изгледа си заборавил дека при самото аплицирање се наведува дали указот сакаш да го подигнеш од Софија или од амбасада. Не можеш да го смениш тоа што си го избрал тогаш.
Od kaj znajs?Ima novi ukazi deneska proverete si...
До 5100/2017 се потпишани указиOd kaj znajs?
5189...До 5100/2017 се потпишани укази