Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2017
Мислења
57
Поени од реакции
79
Дали може некој да ми ги прати прашањата за интервју

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
Во уста да ве ебам сите што аплицирате за бугарски пасош
Предавници сте сите !!!
Ви благодариме за Вашето ценено мислење.

Мислам дека сепак имаме доволно секс, нема потреба од Вашиот. Задржете си го. Ако се јави потреба, ќе ве известиме.

Имајте пријатен ден.

Член од
5 ноември 2018
Мислења
2
Поени од реакции
4
Потпишани два указа денеска 05.11.2018
Интервју 16.05.2017
За потпис околу 4 и пол месеци
Документи: потврда од здружение Битола
За вториот указ, дедо бугарски војник
Ви посакувам успех на сите
п.с. Постапките си продолжуваат непречено за сите македонци со бугарско потекло

Член од
13 февруари 2012
Мислења
826
Поени од реакции
1.322
Pozz decki. Denes mi e potpisan ukaz. Intervju vo Sk mart 2017. Imam edno prasanje do poiskusnite. Dali mozam da zakazam za sofija za zemanje na ukazot i brza postapka za zemanje na pasosot, poso mi treba za studiranje shto pobrzo... :)
Честито. Со какви документи беше?
Да ти одговорам на прашањето: Изгледа си заборавил дека при самото аплицирање се наведува дали указот сакаш да го подигнеш од Софија или од амбасада. Не можеш да го смениш тоа што си го избрал тогаш.

Член од
19 септември 2018
Мислења
4
Поени од реакции
6
Честито. Со какви документи беше?
Да ти одговорам на прашањето: Изгледа си заборавил дека при самото аплицирање се наведува дали указот сакаш да го подигнеш од Софија или од амбасада. Не можеш да го смениш тоа што си го избрал тогаш.
Dokumenti od cico (na tatko brat) nisto drugo... bez nikakvi uverenija od klubovi ili bilo sto... inace ne znam sho sum stavil tamu poso porednik mi go praese toa... ali najdobro e da go prasam nego on da mi ja tera procedurata za da ne se maltretiram jas... plakjanjeto ne e problem haha

M

markoni22

Гостин
Што се случава са нама из март 2017 који чекамо указе веч 4 месеца авидим стигли до5189 тј мај месец

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom