D
Deleted member 95595
Гостин
Ne be brat, jas ti kazav ushte pred edna godina koga gi zedov, se shto ke imam kako iskustvo ke spodeluvam bez spinuvanje bez dodavanje. Jas klimite gi kupiv za mene, za mene da mi e ubavo, ne za da usrekjuvam lugje na internet forum. Se shto ke go interesira na bilo koj, slobodno neka me prasha za moite klimi. Inache, eve slika. Ovoj edniov merach desno ne mu raboti ednata crticka znaci ne e 25,2 nego 26,2 e temperaturata na nego, do 26,3 najmnogu krena.Znam deka e macno merenjeto ama izdrzi uste malce....mozes li da izmeris kolku e na usis t.e nad klimata Temp ?
Samo stavi ja sondata nad klimata i negde kaj sto nema da ja mava duvanjeto direktno na desnata strana od klimata, pocekaj 5min pa kazi kolku e ? Okolu 24~25treba da e
Za nezahvalnicite sto cekaat sve na gotovo ubavo im napisa kolku e i macno i gubenje vreme....i za kogo ?! Ne vredi zasto uste utre ke ti kazat nepismen si![]()
[DOUBLEPOST=1541462177][/DOUBLEPOST]@Strelec zena mi spie sega, a i mnogu se nervira koga me gleda kolku se zamaram so klimive pa ne mozam istive podatoci za WNto da gi vidam sega, ama toa e, mi vleze chivijata i sakam da si gi sledam kako mi rabotat klimive, nikogas vo zivot sum nemal klimi i sum iskreno fasciniran. Utre valjda isti temperaturi ke ima, pa ke probam utre vecher merenja za WNto da napravam .
Последно уредено од модератор: