Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
A be Klime i ostali Trolovi.....ke ve fatat site vakvi montercinja sto gi lazete za kapacitetive, a u prva ladna zima zabite ke vi gi iskrsat sto ste gi izlazale.
Berite Pamet!!
Ovie dve za Klime i slicnite na nego navodno great kvadraturi od 60~70m2 so mizerni 3,5~3,8Kw ???....uz klimava treba i izolacija od 5000evra im go kazuvate toa za izolacijata ili kako ? :)
Nekoj od vas dali slusnal nekad za TOL ili Tbiv a ?
EVsuz2.jpg

Komsijava ima Toshiba inverter 4-ta godina po red ja ima ja plati 75.000 den Ama vredi za sekoj denar mnogu dobro zagreva.
I e ekonomicna.

A be Klime i ostali Trolovi.....ke ve fatat site vakvi montercinja sto gi lazete za kapacitetive, a u prva ladna zima zabite ke vi gi iskrsat sto ste gi izlazale.
Berite Pamet!!
Ovie dve za Klime i slicnite na nego navodno great kvadraturi od 60~70m2 so mizerni 3,5~3,8Kw ???....uz klimava treba i izolacija od 5000evra im go kazuvate toa za izolacijata ili kako ? :)
Nekoj od vas dali slusnal nekad za TOL ili Tbiv a ?
Прегледај го приврзокот 199102
Hmmmm gledam energija ja utepaa i zapalija zs lazat mn tuku sto e problemot so hansolot ? Zaebi toshibi mitsu vivax se ostalo STO E PROBELOT so HANSOLOT ? ajde strelco pukaj

Komsijava ima Toshiba inverter 4-ta godina po red ja ima ja plati 75.000 den Ama vredi za sekoj denar mnogu dobro zagreva.
I e ekonomicna.
Браво за твојата населба. Сите комшии на клими се греат и плус сите марки на клими ги имате.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

I e ekonomicna.
Ovoj e toj :) И еден Hansol коа е подобар од еден Suzuimi16 немате муабет, не ја познавате историјава на темава, зачленување и тролање не ве прави искусни....затоа сте на пенал од мене на секој пост....не ви текнува па да ви појаснам :)
staro za novo.jpg
So vakvo iskustvo zasto gi ima dvete klimi, samo budala moze da gi frli parite na Suzumi.
hansolvssuzumi.jpg

Последно уредено:
Ovoj e toj :) И еден Hansol коа е подобар од еден Suzuimi16 немате муабет, не ја познавате историјава на темава, зачленување и тролање не ве прави искусни....затоа сте на пенал од мене на секој пост....не ви текнува па да ви појаснам :)
Прегледај го приврзокот 199103
Ne me interesira nit klime nit bilo koj cisto vaka ti kako nedostizen i dzverka klima majstor sto se desi so HANSOLOT ? Zasto umre pred vreme? Mozda bi nadvoresnata ne bila citiram" kako regal"... navistina ne mi e jasno numero uno i op munloo zasto strelco? Ajde spodeli prema site tuka

Прегледај го приврзокот 199103
Ostaj ti Toshiba i slicno
Tuku kazi sto bidna so defekniot Hansol ?

shto e manzetna? toa okolu cevkite plasticno krugce?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da,plasticen krug sto bi trebalo monterite da go stavat a ne cini poveke od 50 den.Em estetika na fasada em gi dozatvora dupkite.[DOUBLEPOST=1541363817][/DOUBLEPOST]Han-solo izgleda izvrsil harikiri zs ne mozel da bide toshiba :tapp:

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
@Strelec Mozebi e taka ne znam ama jas ne im gi otekov na site ovde prisutni jaj...a so daisekai tuku ti de so amber pa hansol pa lclh pa fairy pa eco lomo koja od koja podobra stom e na promocija :pos:
Od iskustvo so Gree klimite go spodeliv grenjeto so eco lomo koe ako nemas 20 cm stiripor ne go biva

Amber imam i za nego ke si zboram...ke meram i ke pokazam. Ti od dve klimi i dvete ti se Toshiba, ednata si ja zemal za 70m2 pa iskoci samo za 40m2 u prvata zima, i so izolacija si a ja nesum..
Pa zema vtora klima zasto prvata poskapata uvide deka nema sansi da gree 70m2 kako po reklamata na Klimei i shibicarine.
A za tie 20m2 i LomoEco ke gi izbutka kaj sto si go stavil Miraito

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Eden moj prijatel se zezna so tezgereto Gree LCLH i ja prodade ( mnogu bese bucna defrost na 25 minuti praese duvase mlak vozduh a od servisot mu se iznasmeaa ne mu bila ok kukata a covekot imase nov krov so tervol izolacija i PVC prozori ) od togas Sun rekol na nikoj ne bi mu preporacal tezgere Gree a nema ni Jas da kupam nikogas Gree.

Znaete kako glasi pogovorkata: koj ke se izgori na mleko posle duva i na jogurt !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom