- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Zatoa imas 2 godini garancija, so GREE ke imase 10 godini. Jebiga, zivej si od etiketi.[DOUBLEPOST=1541014815][/DOUBLEPOST]Iskreno, ova e prichinata zoshto jas lichno se odluciv za Mitsubishi klimi. Gi kupiv zatoa shto ocekuvam da mi traat dolgo vreme, da mi se pouzdani deka ke si teraat dolgi godini. Bez razlika dali Gree klimite imaat podobri karakteristiki ili ne, dali namesto edna Mitsu mozes da kupis dve Gree klimi so isti, a spored Gree predstavnicite tuka, i podobri karakteristiki od Mitsu klimite, jas sakav da kupam klimi od brend koj mi vleva sigurnost vo dolgotrajnosta na proizvodot.
Hahahahahah, koja budala ke go kupi ova pokraj HANSOL ne mi e jasno....hahahahah.[DOUBLEPOST=1541014886][/DOUBLEPOST]70000 den ......kakva glupost. Dzabe , kaj ja najde volku eftina....hahahahhaOdlicen brend odlicen model od inverter klima.
10 godini Ama da ne e zadolzitelno sekoja godina da ja prodolzuvas garancijata.Zatoa imas 2 godini garancija, so GREE ke imase 10 godini. Jebiga, zivej si od etiketi.
Ke ja osiguras, ama posle 9 godini ke dobies ...sto, 20% od vrednosta. Za 10 godini ke si platis vkupno 7200den ( nitu toa neznaes da izracunas ), plus da ti ja iscistat klimata i nedej boze da se sluci nesto ke si dobies NOV URED.....[DOUBLEPOST=1541015157][/DOUBLEPOST]TOA E GOLEMA RAZLIKA[DOUBLEPOST=1541015200][/DOUBLEPOST]Sto ne se prasas zosto drugite nedavat takva garancija, ne samo da treses vo prazno.Za 8000 den 10 god garancija?Ako si budala,poveke se isplati da ja osiguram nego da plakam .
Zatoa sto lugeto neznaat deka treba da se iscistat filterite na klimata, kamoli deka treba i da se iscisti izmenuvacot na nadvoresnata edinica. Pa koga ke se sluci nesto, klimata ne e ok.[DOUBLEPOST=1541015639][/DOUBLEPOST]Zatoa ke si platat drug da go napravi toa i da si bidat mirni i zadovolni.@Sv B zosto ne e bezuslovna taa 10 godisna garancija.!?
Ne e tocno deka za tie 800 denari se dobiva cistenje na vnatresna i nadvoresna edinica tuku za tie 800 denari se dobiva pecat i potpis od monterot serviserot deka klimata e vo funkcija i deka i e prodolzena garancijata vo narednata Edna godina.Zatoa sto lugeto neznaat deka treba da se iscistat filterite na klimata, kamoli deka treba i da se iscisti izmenuvacot na nadvoresnata edinica. Pa koga ke se sluci nesto, klimata ne e ok.[DOUBLEPOST=1541015639][/DOUBLEPOST]Zatoa ke si platat drug da go napravi toa i da si bidat mirni i zadovolni.
WN modelot e vlezen model i od nego nekoj kvalitet ne.mozes da ocekuvas.Iskreno, ova e prichinata zoshto jas lichno se odluciv za Mitsubishi klimi. Gi kupiv zatoa shto ocekuvam da mi traat dolgo vreme, da mi se pouzdani deka ke si teraat dolgi godini. Bez razlika dali Gree klimite imaat podobri karakteristiki ili ne, dali namesto edna Mitsu mozes da kupis dve Gree klimi so isti, a spored Gree predstavnicite tuka, i podobri karakteristiki od Mitsu klimite, jas sakav da kupam klimi od brend koj mi vleva sigurnost vo dolgotrajnosta na proizvodot.
A be , ima ovci za sisanje i ke ima. Batali go nego, samo da ne se zeznat drugite kako nego. Lomo Eco lekcija ke mu drzi na toj vlezen/krs model na Mitsu.WN modelot e vlezen model i od nego nekoj kvalitet ne.mozes da ocekuvas.
Kaj mitsu inverterite zapocnuvaat od SF.serijata
Kako ne ti sram be da vadis od kontekst lepis seces i Amberot necinel. Koj amber ? Sto ne stavi link da procitaat i ponataka ?Прегледај го приврзокот 198931
Prasaj go shefceto posle dudlanjeto sto sakal da kaze avtorot so toa sto go komentiral pogore.Amberot e za greenje za edno 5 god i potoa nova ?