Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби поминаа две недели но ми врати на Инстаграм главната актерка од норвешкиот филм Thelma (патем, добар е, погледнете го) вие небитни.

Прегледај го приврзокот 198761
А и на Месинџер уште одамна ми врати режисерот на Tangerines ако имам заборавено да се пофалам.
Има спојлери у мојот коментар така да ако некој планира да го гледа филмов, а треба (9/10 ми е, а на имдб факинг 8.2/10 со 30к воутс)
Henry Cavill > сите овие небитни .!.

Можеби поминаа две недели но ми врати на Инстаграм главната актерка од норвешкиот филм Thelma (патем, добар е, погледнете го) вие небитни.

Прегледај го приврзокот 198761
А и на Месинџер уште одамна ми врати режисерот на Tangerines ако имам заборавено да се пофалам.
Има спојлери у мојот коментар така да ако некој планира да го гледа филмов, а треба (9/10 ми е, а на имдб факинг 8.2/10 со 30к воутс)
Си го утнал country. :)

Единствена добра работа кај трејлерите за филмови е што откако ќе ги погледнеш ПО гледањето на целиот филм, сфаќаш колку добрите филмови можат да бидат уништени поради трејлерот.
Иако често е обратно.

Кажете некој смешен филм, не постар од десет години.
Мада сумњам дека има некој што не сум го глеал.

Кажете некој смешен филм, не постар од десет години.
Мада сумњам дека има некој што не сум го глеал.
The Lego Movie
The Lego Batman Movie
The Lego Ninjago Movie

Ако сакаш гик хумор ова е врвот.

Бонус: Year One

Го ѕирнав The Babysitter (2017), добро филмче, и нормално препорака да го изгледате. Заебете ја оценката на ИМДБ, филмот е топ за гледање со друштво (y)

Samara Weaving :love:

https://www.theguardian.com/film/2018/nov/01/gladiator-2-ridley-scott-peter-craig

Како му тргна на Ридли Скот со продолженијава, кај го заеба Елиен со последниот дел, сега и ова остана, не можам да најдам ниту една причина на ваков филм да му правиш продолжение. Тоа е исто ко Инариту да земе на The Revenant да му направи сиквел.

https://www.theguardian.com/film/2018/nov/01/gladiator-2-ridley-scott-peter-craig

Како му тргна на Ридли Скот со продолженијава, кај го заеба Елиен со последниот дел, сега и ова остана, не можам да најдам ниту една причина на ваков филм да му правиш продолжение. Тоа е исто ко Инариту да земе на The Revenant да му направи сиквел.

Било каков да е малце промена од булшитов што се прави моментално добро ќе биде.

Na kogo da objasnam ?
Na tebe ?
Na zabarov?
NA Rijecanocev u primorje so ugasenoto Suzumi?....pa toj u klimi se razbira kolku i Zabarov Alekso inace ne bi ja snimil ugasena Toshibata.
Ko ke mu vratam na Rijecanecov neka pastira pak zabarov.
Te zalam, tolku si vlezen u film, na kolku forumi pises falbi za greeto, sigurno nad 10, treba orden maocetung da ti dadat kinezite, sigurno majtap si igrat veke sekade so tebe, nedokvakano si samo i nemozes da vidis, nema lek za tebe.

Te zalam, tolku si vlezen u film, na kolku forumi pises falbi za greeto, sigurno nad 10, treba orden maocetung da ti dadat kinezite, sigurno majtap si igrat veke sekade so tebe, nedokvakano si samo i nemozes da vidis, nema lek za tebe.
Него може некој сериозно да го сфати исклучиво ако е нов на форумов. Ама после 3-4 поста гледа со каков шапшал си има работа па тераат сеир со него.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom