Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
BlackKKlansman е одличен, ме потсети на Билбордите.

9/10
I wouldn't go that far.
Добар е ама далеку е од билбордите.
И ептен се напнав на крај шо мораа да покажат ствари од Шарлотсвил, Трамп...

Можеби поминаа две недели но ми врати на Инстаграм главната актерка од норвешкиот филм Thelma (патем, добар е, погледнете го) вие небитни.

upload_2018-10-27_22-25-49.png
А и на Месинџер уште одамна ми врати режисерот на Tangerines ако имам заборавено да се пофалам.
Има спојлери у мојот коментар така да ако некој планира да го гледа филмов, а треба (9/10 ми е, а на имдб факинг 8.2/10 со 30к воутс)
upload_2018-10-27_22-29-4.png

Можеби поминаа две недели но ми врати на Инстаграм главната актерка од норвешкиот филм Thelma (патем, добар е, погледнете го) вие небитни.

Прегледај го приврзокот 198761
А и на Месинџер уште одамна ми врати режисерот на Tangerines ако имам заборавено да се пофалам.
Има спојлери у мојот коментар така да ако некој планира да го гледа филмов, а треба (9/10 ми е, а на имдб факинг 8.2/10 со 30к воутс)
Henry Cavill > сите овие небитни .!.

Прегледај го приврзокот 198761
Си го утнал country. :)

Единствена добра работа кај трејлерите за филмови е што откако ќе ги погледнеш ПО гледањето на целиот филм, сфаќаш колку добрите филмови можат да бидат уништени поради трејлерот.
Иако често е обратно.

Кажете некој смешен филм, не постар од десет години.
Мада сумњам дека има некој што не сум го глеал.

Кажете некој смешен филм, не постар од десет години.
Мада сумњам дека има некој што не сум го глеал.
The Lego Movie
The Lego Batman Movie
The Lego Ninjago Movie

Ако сакаш гик хумор ова е врвот.

Бонус: Year One

Го ѕирнав The Babysitter (2017), добро филмче, и нормално препорака да го изгледате. Заебете ја оценката на ИМДБ, филмот е топ за гледање со друштво (y)

Samara Weaving :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom