Фан Клуб: Интер

Броз и Кова се две различни ствари.

Супер е броз моментално за овие играчи што ги имаме и за позицијата за која се бориме, ама не се бламирајте дека е world class.

Edit: Весино повеќе направи од Броз утакмициве ако веќе даваме на некој признание
Секако дека Весино направил повеќе од Брозо, ај те молам немој со вакви глупости да се занимаваме. Броз нема слаба утакмица сезонава, цела средина од него ни зависи, уствари он е алката што ја поврзува средината, ги дистрибуира топките напред и ги сече противничките напади. Константно е со највеќе истрчани километри, апсолутно е во врва форма моментално. Весино ок, даде гол со Тотенхем и игра солидно, ама првите 2-3 утакмици играше ко со мозочен удар. Не е лош играч Весинарата ама е ограничен и не може од него да очекуваме чуда, за разлика од Броз кој е ол раунд играч и игра во два правци подеднакво добро. Весино со топка е очаен, коса ми се крева кога ќе поведе некој напад или контра.

Секако дека Весино направил повеќе од Брозо, ај те молам немој со вакви глупости да се занимаваме. Броз нема слаба утакмица сезонава, цела средина од него ни зависи, уствари он е алката што ја поврзува средината, ги дистрибуира топките напред и ги сече противничките напади. Константно е со највеќе истрчани километри, апсолутно е во врва форма моментално. Весино ок, даде гол со Тотенхем и игра солидно, ама првите 2-3 утакмици играше ко со мозочен удар. Не е лош играч Весинарата ама е ограничен и не може од него да очекуваме чуда, за разлика од Броз кој е ол раунд играч и игра во два правци подеднакво добро. Весино со топка е очаен, коса ми се крева кога ќе поведе некој напад или контра.
Весино во серијава од 7 утакмици има гол за победа во 92ра, асистенција за победа со ПСВ и асистенција за победа во 92ра. Ама, не дојдов да кажам дека Весино ее бог, најјакиот играч, зашто не е, али и те како е заслужен за серијава со целото свое знаење и незнаење.

Не ме јебете, игра везни (веза>врска>поврзува), работа му е да ја "поврзува" играта која ни е просечна (за мене, за вас може е топ), али читајќи ве, се мислам дека го иаме Пирло.

Му признавам дека трча повеќе од својот стандард, можеше ко лани да ја изоди првата полусезона.

Изгледав 2 ипол минути од видеово и гледам какви катастрофални завршници имале Кандрева и Перишич. Да имаме бар уште еден напаѓач приближен на нивото на Икарди на крило друга прича би било... Очајни се овие.

Одамна не сме имале задни везни што знае да даде добар длабински пас или да ја прескокне средината со прецизна долга топка.

Си ги потценуваме играчите што ги имаме а реално Брозо би фатил место во било кој голем клуб моментално. Има добра прегледност на играта, солидна техника, знае да пресече контра и се бори за секоја топка. Има и фалинки, ама кој играч ги нема?

На Интер му фали еден Модриќ тип на играч, да може скроз да се врзе средината со нападот и да имаме повеќе течност во играта.

Колку се искурчи Барса со Рафиња, па и со Малком и Видал, се потепаа да го донесат Малком, минутажа 0. Голем ташак дека не го дадоа Рафиња у Интер.

Весино во серијава од 7 утакмици има гол за победа во 92ра, асистенција за победа со ПСВ и асистенција за победа во 92ра. Ама, не дојдов да кажам дека Весино ее бог, најјакиот играч, зашто не е, али и те како е заслужен за серијава со целото свое знаење и незнаење.

Не ме јебете, игра везни (веза>врска>поврзува), работа му е да ја "поврзува" играта која ни е просечна (за мене, за вас може е топ), али читајќи ве, се мислам дека го иаме Пирло.

Му признавам дека трча повеќе од својот стандард, можеше ко лани да ја изоди првата полусезона.
Еј не заебавај сеа и ти ептен семантички ја банализираше улогата на брозгара само за да докажеш поента. Броз не е плејмејкер, па од него сега да очекуваме чуда на теренот ала модриќ или чави. Најдоброто од него се вади кога е втор или трет играч во средината, т.е. кога има поред него некој што ќе ја диктира играта, а брозо ќе го корегира назад и дополнително ќе може да помогне во развивање на играта кога главниот ќе биде под притисок.

Колку се искурчи Барса со Рафиња, па и со Малком и Видал, се потепаа да го донесат Малком, минутажа 0. Голем ташак дека не го дадоа Рафиња у Интер.
За Видал фала им, ќе не заглавеа Баерн со таа пијаница и немаше бел ден да видиме. Еве го се тегави де повреден де не игра, не знае кај тера пријателот а зима огромна плата, што нормално и кај нас ќе беше случај, мислам дека се збореше за сума од 4.5 милиони евра.

За Видал фала им, ќе не заглавеа Баерн со таа пијаница и немаше бел ден да видиме. Еве го се тегави де повреден де не игра, не знае кај тера пријателот а зима огромна плата, што нормално и кај нас ќе беше случај, мислам дека се збореше за сума од 4.5 милиони евра.

Да да, потполно се согласувам. Ништо немаше да придонесе, кај не игра у Барса, па уште им руши тимски дух и прави проблеми. Фала, не треба.

Не сум сигурен пошо не ги следам потполно, али мислам дека не го играат, а не дека е повреден или нешто слично. Корегирај ме слободно ако грешам.

Не сум сигурен пошо не ги следам потполно, али мислам дека не го играат, а не дека е повреден или нешто слично. Корегирај ме слободно ако грешам.
Беше повреден едно време, сега мислам дека не го играат а е фит. Како и да е за играч што зема 9 милиони евра плата сега за сега нула од трансфер им е.

Еј не заебавај сеа и ти ептен семантички ја банализираше улогата на брозгара само за да докажеш поента. Броз не е плејмејкер, па од него сега да очекуваме чуда на теренот ала модриќ или чави. Најдоброто од него се вади кога е втор или трет играч во средината, т.е. кога има поред него некој што ќе ја диктира играта, а брозо ќе го корегира назад и дополнително ќе може да помогне во развивање на играта кога главниот ќе биде под притисок.
Морам да вратам на ист начин, нема како да ја докажам поентата.

Втор или трет играч не постои у фудбалот. Не се вади најдоброто од него, туку го покрива недостатокот што го има.

Многу е полесно коа ќе играш со Иниеста, него со Каржа, јасно е тоа, ама не те прави тоа тебе подобар играч.

Добар е Броз сезонава, иако бев скептик на почетокот, дава се од себе. Весино е поприлично просечен, ама е ефикасен, асистира и дава голови. Ова ни е најдобрата тројка со Наинголан, али уште ми е жал за Рафиња, добар беше лани.

Да бе сигурно Броз 2 години игра одлично, нема грешка. Зато претходната зима сакаа да го продат во Севиља за кило семки, зш пред то бил "најболи" везњак во Италија. Ко да заборавате ко се искара со Де Бур и не играше незнам колку утакмици за недисциплина. Или пак ко излегвеше и ко му свиреше цела Меаца, па почна иронично да аплаудира кон публиката, а утакмицата беше на ниво на третолигашки играч од Македонија, лајнар смрден. Исто, и незнам која утакмица беше ко примивме 2гола заради него, па мораше да ги исклучи коментарите на инстаграм, зш сите му го пцуеја систречето негово.

Добар е од зимава натака, да не го урочиме, нешо сигурно се има сменето со него. Дали било тоа од Спалети шо му дал заушки или пак "созреал", незнам, ама вистина игра многу добро морам да признам и шо е најбитно е константен во играта, иако е глуп сељак и гомнар на моменти. А тоа дека играл нешто пред зимава, знаеше да изигра 1 утакмица перфект, за после да се курчит 10 утакмици и нигде да го нема и да крева раце по играчите кога ќе згреши некој, изиграваше Роналдо за сиромашни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom