Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
E de site go prostudiraa HanSolo....idat novi momenti, R32....vo ovaa sto ima ?
1390.jpg
ERS09E37.jpg
Za pozitivni clenovi na temava specijalna cena so 70% popust od ovaa za 1390e :)
naracki u Inbox :)

Последно уредено:
Eve korisnici koi ne se fushleri i realno ja opisuvaat rabotata na svoite uredi, bugarski sajt koj veke nekolku pati se naveduva na ovoj forum, kolku tolku se razbira
amb1.png
500 - 570 wati minimalna potrosuvacka i potoa gasi
amb2.png
mu komentiraat na covekot deka toa lici na konvencionalna on-off klima
odgovorot negov e - barem drugi da ne se zaebat
amb3.png
Vistinata za minimumot na greeto od 130 wati po servisno
ISKLUCEN KOMPRESOR I VKLUCENI GREACI = klimata ne raboti ali ima minimum potrosuvacka od SAMO 130w i posle nemala euovent bla,bla, e ke nema

amb4.png
Potvrda i od drug korisnik deka raboti kako ON-OFF 580-600 w
Isto komentira deka dava golem shum a ne duva silno, greeto i se e mozno, koj saka ohh/off izvolte.

Ajde decki da se pofalam deka stasa zamenskiot Hansol. Vcera popladneto go zedov. Sega uste imam povuci-potegni so monterot da se dogovoram za zamenata i montazata.

Утрово кај мене на +10 работи он офф и тоа од 280-300w.
Druze kako ja meris potrosnjata na telefon? Toa e aplikacijata od Mutsubishi-to ili imas kupeno drug merac?

Attachments

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    1,4 MB · Прегледи: 25
Последно уредено:
Ajde decki da se pofalam deka stasa zamenskiot Hansol. Vcera popladneto go zedov. Sega uste imam povuci-potegni so monterot da se dogovoram za zamenata i montazata.

Druze kako ja meris potrosnjata na telefon? Toa e aplikacijata od Mutsubishi-to ili imas kupeno drug merac?
Za ova e dobra garancijata od 10god.So zdravje da si ja rabotis da mu e uba srekata.

So bidna so rasipaniot Hansol

Stariot Hansolot go prodade ti ili oni ke go preprodadat ( uvalat ) na nekoj ?
Ti da ne kupvas Hansol ili nekoja komsivka pa se plasis da ne i go uvalat.
Ima na sekoja Gree klima godina na proizvotstvo
Kaj Toahiba primer ne pisi koga e proizvedena

Kaj Toahiba primer ne pisi koga e proizvedena
Opaa, jaka informacija ova za nemanjeto datum na proizvodstvo :D
proizvedeno na zimi majka (predi 5godini), stojala u magacin 4godini, i mu ja uvalile vcera na nekoj hahaha :D
@GT1 ti Suzumi kupi od grcija i sea neznaes koja god e proizvedena, garancijata i minala prez 2 godini ? Hahaha
Ja mislam odma ovie od Energija trolovive tuka treba da ja viknat Bajackata :)

SONOFF POW. Го има на ebay и на gearbest.

Vie na tie Vasi tezgarinja pisuvanje sto bilo a ne pa za datum na proizvodstvo lesno ke maskirate ( prelepite ) datum samo se ceka nekoja ovca da ja izbricite na suvo.
@petna i WiFi dobil sutrak eden, a WiFi u 2017 nemase ne pa da e postara......lazi gi ti komsikite tamu so adaptero BluetoothUSB u Vivaxot deka go nemaat i treba da go doplatat za 1500+montaza 3000ki ke gi fati.

Vie na tie Vasi tezgarinja pisuvanje sto bilo a ne pa za datum na proizvodstvo lesno ke maskirate ( prelepite ) datum samo se ceka nekoja ovca da ja izbricite na suvo.
Ti da zemis Hansol sega duri e na promocija ke go frlis vivaksot niz prozorec i poveke V nema da recis.

@Strelec nisto nema kaj Toshiba od datumot na proizvotstvo ni na kutijata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom