Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze kako ja meris potrosnjata na telefon? Toa e aplikacijata od Mutsubishi-to ili imas kupeno drug merac?Утрово кај мене на +10 работи он офф и тоа од 280-300w.
stasa zamenskiot Hansol
Za ova e dobra garancijata od 10god.So zdravje da si ja rabotis da mu e uba srekata.Ajde decki da se pofalam deka stasa zamenskiot Hansol. Vcera popladneto go zedov. Sega uste imam povuci-potegni so monterot da se dogovoram za zamenata i montazata.
Druze kako ja meris potrosnjata na telefon? Toa e aplikacijata od Mutsubishi-to ili imas kupeno drug merac?
Za tebe go cuvame posto si mnogu "ubav"So bidna so rasipaniot Hansol
Stariot Hansolot go prodade ti ili oni ke go preprodadat ( uvalat ) na nekoj ?
Ti da ne kupvas Hansol ili nekoja komsivka pa se plasis da ne i go uvalat.So bidna so rasipaniot Hansol
Stariot Hansolot go prodade ti ili oni ke go preprodadat ( uvalat ) na nekoj ?
Opaa, jaka informacija ova za nemanjeto datum na proizvodstvoKaj Toahiba primer ne pisi koga e proizvedena

Ima na sekoja Gree klima godina na proizvotstvo
Ajde decki da se pofalam deka stasa zamenskiot Hansol. Vcera popladneto go zedov. Sega uste imam povuci-potegni so monterot da se dogovoram za zamenata i montazata.
Druze kako ja meris potrosnjata na telefon? Toa e aplikacijata od Mutsubishi-to ili imas kupeno drug merac?
@petna i WiFi dobil sutrak eden, a WiFi u 2017 nemase ne pa da e postara......lazi gi ti komsikite tamu so adaptero BluetoothUSB u Vivaxot deka go nemaat i treba da go doplatat za 1500+montaza 3000ki ke gi fati.Vie na tie Vasi tezgarinja pisuvanje sto bilo a ne pa za datum na proizvodstvo lesno ke maskirate ( prelepite ) datum samo se ceka nekoja ovca da ja izbricite na suvo.
Ti da zemis Hansol sega duri e na promocija ke go frlis vivaksot niz prozorec i poveke V nema da recis.Vie na tie Vasi tezgarinja pisuvanje sto bilo a ne pa za datum na proizvodstvo lesno ke maskirate ( prelepite ) datum samo se ceka nekoja ovca da ja izbricite na suvo.
lazi gi ti komsikite tamu
Ti si u najstarata profesijaJas ne lazam nikoj ne sum prodavac na klimi kako tebe imam sosema druga profesija.

Ti da zemis Hansol sega duri e na promocija ke go frlis vivaksot niz prozorec i poveke V nema da recis.