Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
пички се нашите бе шо судење не гледате како помочани се влезени в терен, таман мислиш менталитетот се надминал малце тие дупло ти враќаат да надокнадат за досеа шо играја помашки

Igrava ni e najbago kazano ocaj, no golema zasluga za toa ima kopacov sudija. Dozvoluva kasapska igra na Ermencive, a oni koa vidoa deka moze mater ni ebaa. Za penalot nema sto uopste da se komentira, nasive mora da napraat pritisok i u tunel, ova e teska sudiska lakrdija. Ama i da go trgneme sudenjeto na strana, nasive se ko amaterski sostav od Konjari . Tolku amaterski greski, bukvalno sami se sopinjaat od topka, pasovu u prazno cisto samo da se rogne topkata.Mora sredniot red da bide poagilen, da se prima topka, pasovi, nekoj individualen potez inace niso ne praime.

Се на место со коментаров горе. Не знам што е позапрепастувачки, нашата игра или судењево. Судијава од дом за слепи лица да не го најдоа? Не само за пеналот, цело полувреме катастрофа е.

Мене ми делува дека сме поорганизирани од ерменциве и дека нема да изгубиме, особено ако судијава проглеа, говнар смрден

Нашиве лагано си влегоа во мечот, класика ги потценија, тоа ни е во менталитетот. И покрај тоа што уште во Скопје се виде како тепаат овие, што станува збор за таму. За судииве не е потребен коментар.

Не ми се коментираат судии никогаш ама како овој стигнал да суди национални утакмици стварно ми е мистерија

Не сум во можност да гледам, има надеж дека ќе победиме? На сајтовиве пишува дека еден шут на гол имаме

Какви глупости како да сме Сан Марино ова голманов,Зајков и Ристевски искрено не ми е јасно како играат за репрезентација

Никогаш нема да ми стане јасно со што заслужи овај некад да биде голман на репрезентација.

Овој веќе и последен голман да е не треба да го викаат :facepalm:

Таман демек малце од малце се оправија, тие ДНО изиграа.
Ова е ДНО, и заслужува секаква критика.

Кариус е надминат.[DOUBLEPOST=1539711335][/DOUBLEPOST]И Ристевски мајко мила :tapp::tapp:
И дома кога игравме им подаде, коа не искористи Барсегјан. И сега пред вториов имаше ист кикс.
Шала на страна, Жута за овој е Жорди Алба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom