Бафра извини што ти го плукам лидерот, за разлика од тебе јас ги познавав директорите во Жито Вардар и не зборам на памет . . . Ти си типичен пример за "испран памет" . . . Ќе ти направи човек пари, ќе се лигавиш во инбокс за уште некое евро, ама ако ти го плукнам лидерот Заев кој слепо го следиш, врска сум немал за економија . . .
Прво КБ ја купив без тебе да сум те прочитал, корист имав што не ја продадов на 4000+ , туку викам штом ја фалат сигурно има нешто.
Второ
кај сум ти се лигавел јас во инбокс ???
За што да ти се лигавам ... Мислам дека те имам прашано врз основа на кои податоци одредуваш циклуси и толку.
Ти си имаш некој психички проблем, егото нешто не ти е во ред, ама се решава
Читајќи ќе те како фалиш економски политики на Грујо за кои државава е задолжена повеќе од сите претходно заедно, каде администрација е зголемена од 120.000 на 180.000 јасно е дека врска
НЕМАШ од економија и последиците од такви економски мерки. Ако толку добра била економијата берзата
што ја кочеше ???
Да не зборам регулациите на Грујо и колку регулаторни тела само креираа, државниот систем на стероиди го направи. Тоа е спротивно за економски напредок ама јбг ако гледаш само за свој џеб и кратки стази во право си, топ се Грујо и Ставрески.
А мој лидер е само татко ми и никој друг.
Не ја загадувајте темава со глупости.
Ебаве мрзливите, има посебни теми, 100пати ви кажавме кои се, ама нешто не ви се пишува таму.
Тоа дали ќе пишувате или не, ваша одлука. Јас ниту корист ниту штета ќе имам. Вие може само штета да имате зашто ќе нема каде да си промовирате.
Декис пишуваше, па го снема, вистинската причина тој си ја знае. Можеби кога ќе има инфо од прва рака дали ќе има дополнителна дивиденда Тетекс, ќе се врати. И да не каже, јас си докупив