Фан клуб - РК Вардар

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Калараш некако на моменти како да избувнува. Малце е потемпераментен. Со Војводина не знам што му стана...

Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
Столе пријавен за денес иако не верувам дека ќе игра. Ѓоргески исто е во составот како трет голман а го нема Оцвирк, која е логиката овде не знам :tapp:
Не ми е јасно зошто Ѓоргески го чуваат во тимот, 25години е а нема ама баш никаков потенцијал да стане ниту просечен голман за у Суперлига како Чаневски на пример.
Подобро нека им даваат шанса на Кизиќ или Петковски кои се 8 години помлади, барем има некоја надеж дека еден ден ќе станат добри голмани.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Столе пријавен за денес иако не верувам дека ќе игра. Ѓоргески исто е во составот како трет голман а го нема Оцвирк, која е логиката овде не знам :tapp:
Не ми е јасно зошто Ѓоргески го чуваат во тимот, 25години е а нема ама баш никаков потенцијал да стане ниту просечен голман за у Суперлига како Чаневски на пример.
Подобро нека им даваат шанса на Кизиќ или Петковски кои се 8 години помлади, барем има некоја надеж дека еден ден ќе станат добри голмани.
Милосављев и Гедбан се пријавени како голмани.

Capture.PNG

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Ова дека салата ќе биде полна, уште не се знае. Тие на ticketsplus гасат некои блокови, па ги пуштаат, вчера пишуваше дека има уште 300 седишта, сега вратија карти за блокови кои беа изгасени вчера. Има сега 500 достапни карти. Да се надеваме дека ќе се продадат.[DOUBLEPOST=1538816540][/DOUBLEPOST]
Апсолутно се согласувам.

....................

Инаку, Оцврик, може да влече повреда. Го немаше и пред некоја во состав и имаше некои такви најави.

Последно уредено:
Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.871
Поени од реакции
7.657
Комити ќе дојдат ли вечер?
Ако доаѓаат ќе прошверцаат неколку души ќе се напуни салата.;)

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
За стрим тука - https://sportsbar.pw/arenaSport4.html

Оној сајт jagledam.com или како се вика кои го имаат споделено sportmedia на еден компјутер антивирус ми покажа дека пробува да инсталира bitcoin miner. Може не е ништо, ама за секој случај, не идете на тој сајт :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
1.895
Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Не ми го отвараше стримов на ЕхХВ на изминативе 3 утакмици на Вардар поради некакви тв права.
Инсталирај hola free vpn ад-он за хром или мозила. Смени ја локацијата на некоја афричка земја, пример Алжир функционира. И ќе ти даде. Има и други решенија, ама ова е наједноставно и најбезболно да го заообиколиш овој проблем.

Или гледај тука - https://sportsbar.pw/arenaSport4.html

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Големо засилување од Бундес лигата наредната недела ?[DOUBLEPOST=1538842447][/DOUBLEPOST]Многу е мртва атмосферата или така ми се слуша на стримов?

Kajgana Shop

На врв Bottom