Со поврат на дел од данокот (при второто одење во Гр) на оваа сума ќе си вратиш и повеќе од тие 100 еур за пренесување што ти бараат. Поголем проблем е гаранцијата, ама ЈБГ на ризик-шизик! Mitsu е поим и мнооогу ретко квар во гарантниот рок!Znaci poleka da pocnam da razmisluvam za nabavka od Grcija. Izgleda deka FH50 bideki generalno celata FH serija pekinala da se proizveduva, imaat zalihi koi sakaat da se iscistat, pa cenata i e namalena na 1200 eur. Ovdeka generalno baraat okolku 100 eur za prenos preku granica, taka da cenata ke mi bide identicna.
па за Mirai и за Suzumi пишуваш! Нема тоа ... само за еден производител те бренд може! Шала шала...Ajde pod hitno, moderator da kazhi zoshto bev baniran na forumot???
Koja poniskobugetna na primer?Во никој случај двата панасоници се многу слаби и не се за посериозно греење. Подобро некоја понискобуџетна клима отколку нив.
Грее или Вивакс во тој ценовен ранг би завршиле многу повеќе работаKoja poniskobugetna na primer?
Sto bi rekol za vivax aeri ili vivax aevi?Грее или Вивакс во тој ценовен ранг би завршиле многу повеќе работа
Aeri со Pdesign од 2.8 и 28000 денари е поевтино и поисплатливо од панасониците кои имаат Pdesign 2.5.Sto bi rekol za vivax aeri ili vivax aevi?
Jas so klimi nemam mnogu iskustvo ama vaka spored opis aeri mi stoi kako najdobra opcija za toj cenoven rang. Plus e so noviot freon r32 ,ako se zeme kao prednost freonotAeri со Pdesign од 2.8 и 28000 денари е поевтино и поисплатливо од панасониците кои имаат Pdesign 2.5.
Aevi колку што видов има Pdesign 2.7 и 34000 денари па не е многу многу за разгледување
Aeri ми е многу слична на LCLH по старо Lomo или по ново Fairy, но без документи може само да си погаѓаме