Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја кола и треба бар десетина минути возење да загрее, 3-4 тоа ми е малце преувеличување

Секоја кола и треба бар десетина минути возење да загрее, 3-4 тоа ми е малце преувеличување
Dobro de ako e minus 10/15 i negarazirana se razbira...ama zimno vreme mojava e vo garaza izolirana celosno i mu treba 10-12 min da pocnee da gree obicno...

Dobro de ako e minus 10/15 i negarazirana se razbira...ama zimno vreme mojava e vo garaza izolirana celosno i mu treba 10-12 min da pocnee da gree obicno...

Не верувај на секој што ќе ти рече, кола незапалена цела ноќ зимно време нема шанса да загрее сабајлето за 3-4 мин.

Нема никакви сензори тој Цитроен. Однесија првин на технички преглед некаде во тетово ќе ти кажат што е или барем ќе ти дадат насока ако не друго. Сервис Дац Цитроен Скопје се добри.

што акумулатор да земам, перион или варта?

Дали има некој искуство со шевролет калос бензин 2007,2008год?

Здраво.
Имам голф 3 тди,имам проблем со километражата не ми мери стрелката, сензорот е во ред, таблата работи, што може да биде?

Aveo 2005 1.2 со плин ми светна check engine и тресе на ниски обртаи кога тргаш без разлика дали е 1 или 2 брзина а на 3,4 и 5 не се осеќа толку. Исто и палењето односно верглањето е многу долго додека запали. Што може да е?

Aveo 2005 1.2 со плин ми светна check engine и тресе на ниски обртаи кога тргаш без разлика дали е 1 или 2 брзина а на 3,4 и 5 не се осеќа толку. Исто и палењето односно верглањето е многу долго додека запали. Што може да е?
На дијагностика најточно, на памет маф сензор[DOUBLEPOST=1538682921][/DOUBLEPOST]
На дијагностика најточно, на памет маф сензор[DOUBLEPOST=1538683448][/DOUBLEPOST]
Дали има некој искуство со шевролет калос бензин 2007,2008год?
Варта

Последно уредено:

Да се самоцитирам :kafence: Некој со препорака за сервис за Шевролетов што има дијагностика освен овластениве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom