- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 2.050
- Поени од реакции
- 1.349
Збор да нема за Хансолов. Секоја чест за промоцијата, но и за тајмингот. Ова е веќе озбилна работа која мене лично може да ми помогне, ако дај боже ја дознаат комшииве.
Само скептичноста за залиха ми доаѓа од тоа што обично на промоција кога се уреди, нема некоја залиха којзнае каква. Штом велиш дека има - прекрасно! Дај боже да ви се потрошат што побрзо и тоа што повеќе да ми се во комшии. Дури и јас се замислив дали да тргнам кон Хансол, наместо Ломо Еко заради ценава. Или пак овој Хансолот со солари што е, кога се јавив многу примамлива цена ми кажаа. 3 пати препрашав да не греши девојчето. Иако за скали ми е безвезе толку пари да дадам и Ломото Еко ако е како што ми одговори претходно е таман (3.2KW/4.0 што ми е искрено нејасно како е можно, ама еве да бидам од верниците па да пробам)
Колку е хансолот со солари ? Јас бев заинтересиран да го местам пред некое време во дуќан, ама поради тоа што локацијата на дуќанот е во зграда на приземје, немав каде да ги поставам соларните па се одкажав.Но сега би можел да го монтирам дома.