- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
Вака од фтора би рекол, што знам, ние како обични граѓани немаме никакви информации, но равенката на СДС ми гледа нерешлива. Ако оди на избори се знае дека оди за да има 80+ пратеника. А од референдумот видовме колкава поддршка има за срамниот договор. Ни Меркел, ни САД, ни НАТО, ни ЕУ, нит никој не му помогна со толку агресивната кампања да стигне ни блиску до цензус.
На тие избори ако оди со ДУИ ќе доживее дебакл во чисто македонските изборни единици. Ако оди без ДУИ пак ќе биде скоро исти к*рац.
По мене нема шанси никако да помине ова со изворна поддршка од народот. Единствен начин за да го протне ова се пратениците од ДПНЕ, ама па не ми гледаше самоуверен прееска околу нив. Дали е само мој прв впечаток или е навистина така ќе видиме.
На тие избори ако оди со ДУИ ќе доживее дебакл во чисто македонските изборни единици. Ако оди без ДУИ пак ќе биде скоро исти к*рац.
По мене нема шанси никако да помине ова со изворна поддршка од народот. Единствен начин за да го протне ова се пратениците од ДПНЕ, ама па не ми гледаше самоуверен прееска околу нив. Дали е само мој прв впечаток или е навистина така ќе видиме.