Искрено се надевам дека ќе биде така ама некако не сум сигурен, зошто пратениците на дпмне би му помогнале ? Освен ако амнестија не е во прашањеКoј вели декa немa вo Нaтo дa влеземе?Дoгoвoрoт ке пoмине у пaрлaмент сaмo Зaев изеде тaквa шлaкaницa нa г'з гo седнaa.Штoм сaкa без рaбoтa нa иле дa влезе у Нaтo ке си плaти сумaтa.Лaпaaт тендери кaкo Вмрo истo,нa клиникa немa реaгенси зa крвни aнaлизи a нa нaрoдoт му велaт дa смениме име зa пoдoбрa иднинa.Кoјa иднинa сo aпaши исти кaкo претхoдните? Мести тендер 32 милиoнa у Здрaвствo a немaaт пaри зa игли.Пу пoкoленијa дa им стрaдaaт исти гoмнa кaкo претхoдните
Ако името на државата е од витално значење за еден македонец, зошто договорот со Грција поминува толку лесно меѓу вас.Ни со полнење нема да успее. Вака во ЕУ ќе одиме? Бруки ем ебени ем фатени на полнење. Бреееј што знае оваа влада? За ништо не ги бива.
Ги преброја гласовите на албанците, 200.000+ се ?Ако името на државата е од витално значење за еден македонец, зошто договорот со Грција поминува толку лесно меѓу вас.
На Косово 2 години лом за направија само затоа што со демарлацијата на границата со Црна Гора беше предвидено едно планинско брдо да му припадне на Црна Гора.
Вчера се собраа 20.000 луѓе во Приштина, против идејата да се разменат територии со Србија.
Денешниот референдум беше консултативен, се знаеше дека договорот ќе се гласа во собрание.
Ако во иднина има избори ќе победи Заев, и уште еднаш ќе испаднете лицемерни.
Некако не ми се свиѓа идејата и Заев да заврши со огромен украден капитал во Кипар, Чешка, Белизе и Кајмански острови.Не ми е добар некако, кисела фаца, кисел осмех... Ме потсеќа на Грујо кога прогласи победа 2016. Дајбоже иста судбина да ги снајде.
Со разлика што тогаш Грујо и имаше победа, каква таква. Идиотов со 34% ИЗЛЕЗЕНОСТ на населението изјавува дека тоа било желбата на народот и ред е собранието да ја исполни таа желба.Не ми е добар некако, кисела фаца, кисел осмех... Ме потсеќа на Грујо кога прогласи победа 2016. Дајбоже иста судбина да ги снајде.
Пресметката веројатно му е да имаат повеќе од дпмне. Што не е невозможно.Мое мислење по пресот е дека јасно му е дека нема друг пат освен избори. А таму на глава да застане нема да добие 80+ пратеници.