И Зајко за Дјук да го чинуваме?има друга шема, по англискиот правопис да биднеме Северно од Македонија, тогаш М ќе биде со голема буква
И Зајко за Дјук да го чинуваме?има друга шема, по англискиот правопис да биднеме Северно од Македонија, тогаш М ќе биде со голема буква
Јас се радвав или ти препичваше по директива?Se se ama Alma ko probva da gi dupi ovie so bugarski pasos kao demek prodaeni dusi a kako dete na ceresna se radvase na istoriskiot dogovor so istite tie Bugari.
Lud jebe zbunjenog rabotata.
До 9 часот од обработени 71,53% од избирачките места каде гласале 2,45%Дебар 1,07% излезност![]()
Извор? Не можам да најдам ништо официјално за дијаспората.35% дијаспора вчера.
Како бе ваква математика? 900 и кусур излегле мислам има поќе од 300 000 гласачи во дијаспората. 0,x проценти се тоа. Мислиш од 2500 што се регистрирале 35% гласале. Да бидеме прецизни.35% дијаспора вчера.
Не се Македонци тие со бугарски пасоши?5.21% во К.Паланка, таму и 100% да има излезеност не ми е чудно, Македонци одамна нема, 99% имаат Бугарски пасоши, т.е пишале веќе до прадедо дека се Бугари.
https://referendum.sec.mk/Referendum/Turnout?cs=mk-MK&r=t&rd=t1
Македонци кои веќе еднаш одлучиле да потпишат дека се чувствуваат како Бугари. Ако некој ги праша од кој пасош и државјанство ќе се откажат, ако мора да останат само со едно, што мислиш од кое ќе се откажат?Не се Македонци тие со бугарски пасоши?
Да ама се бројат само тие што се пријавиле за гласање.Како бе ваква математика? 900 и кусур излегле мислам има поќе од 300 000 гласачи во дијаспората. 0,x проценти се тоа. Мислиш од 2500 што се регистрирале 35% гласале. Да бидеме прецизни.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
мене ми е јасно све тоаМакедонци кои веќе еднаш одлучиле да потпишат дека се чувствуваат како Бугари. Ако некој ги праша од кој пасош и државјанство ќе се откажат, ако мора да останат само со едно, што мислиш од кое ќе се откажат?