Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
41V3n45IG9L._SY355_.jpg

Дечки ама ли некаде во Скопје вакви рачки и каде? Некој пет шоп, јамбо?

Не знам колку ќе е соодветно прашањето за овде, меѓутоа голем дел од вас Скопјани треба да го знаат одговорот.
Имено, сакам да дојдам со кола до Скопје, а ќе ми треба паркинг утре цел ден и во четврток до кај пладне. Јас ќе бидам во центар, а колку што знам цела општина е преплавена со паркомати, каде ми препорачувате да се паркирам?
Безбедноста ми е најважна, ако имате предлог за океј цена при платен паркинг за цел ден исто така може да ми биде од корист информацијата :)

Најефтина целодневна на паркингот кај Олимписки ако најдеш место, рано сабајле се наоѓа, покасно не знам, 70 денари за цел ден ќе те фати, поблизок и поефтин паркинг во Центар не знам, освен дивите тие 2-3 што се останати али место само до 8 сабајле.

Не знам колку ќе е соодветно прашањето за овде, меѓутоа голем дел од вас Скопјани треба да го знаат одговорот.
Имено, сакам да дојдам со кола до Скопје, а ќе ми треба паркинг утре цел ден и во четврток до кај пладне. Јас ќе бидам во центар, а колку што знам цела општина е преплавена со паркомати, каде ми препорачувате да се паркирам?
Безбедноста ми е најважна, ако имате предлог за океј цена при платен паркинг за цел ден исто така може да ми биде од корист информацијата :)
Најефтино може да поминеш на следен начин кај олимписки да си во 7 кога уште се отворени рампите па да не платиш ич. Бесплатен е оној кај ВИП хотел и безбеден е без проблем може таму.

Најефтино може да поминеш на следен начин кај олимписки да си во 7 кога уште се отворени рампите па да не платиш ич. Бесплатен е оној кај ВИП хотел и безбеден е без проблем може таму.
Е ова го немам пробано, т.е не сум се нашол пред 7 досега за да паркиран на овој паркинг, порано истиов беше 60 денари за цел ден. Инаку мене на дивите паркинзи не ми чепнал никој досега, на тие што се плаќаат кај Скендербег покрај театарот знам повеќе случаеви од блиски пријатели дека разбиваат и кршат стакла од колите.
Лошото на сите е што и да ти ја гребне некој, нема да ти каже, немаат камери никој освен катните гаражи, мене на 4 места ме имаат содрано по колата по паркинзи и тоа каде што сум си плаќал, еве скоро ме гребнаа баш на олимписки.

кај полициската станица пролече имаш бесплатен паркин, земјен е и му доаѓа позади црвен крст
кај гтц отворениот паркинг е ефтин, за 8 часа мислам еднаш ми земаа 170ден

Sent from my iPhone using Tapatalk

Влези на паркингот спроти ДИК, кај 20:30-21:00 ги креваат рампите, ќе си излезеш без да платиш.

Апел до сите фанови на К-15
Во моментов сум во фаза на собирање на СЕ што може да се најде од нив и истото го префрлам во DivX формат.
Така да: ако некој има нешто снимано на касети, или има некое пазарско DVD или пак било каков друг формат пишете...

Влези на паркингот спроти ДИК, кај 20:30-21:00 ги креваат рампите, ќе си излезеш без да платиш.
Ако им направиш вака не ти ставаат блокатор на тркалото?

Ако им направиш вака не ти ставаат блокатор на тркалото?
Не, не се замараат на тој паркинг, еден куп така прават :) Еднаш влегов во 15:30, морав да излезам кај 20:00, идам да платам ми викаaт ај девојче причекај уште 10 минути ќе ја кренам рампата :D

Не, не се замараат на тој паркинг, еден куп така прават :) Еднаш влегов во 15:30, морав да излезам кај 20:00, идам да платам ми викаaт ај девојче причекај уште 10 минути ќе ја кренам рампата :D

а бе за добар гз секаде е пешачки
на картичка е таму или смс?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не знае некој каде можам да најдам сервис за апарати за сликање, апаратот ми е постар како овој на сликата па затоа дали има некаде сервис каде ќе можам да го поправам?

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    649,7 KB · Прегледи: 25
Последно уредено:
Глупо прашање ама како да ги напикам врвците пак во ова пластичното? Најдов сличен ранец како овој па да си го ставам во употреба со врвца :D

edit: done

c05492086.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom