Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најефтино може да поминеш на следен начин кај олимписки да си во 7 кога уште се отворени рампите па да не платиш ич. Бесплатен е оној кај ВИП хотел и безбеден е без проблем може таму.Не знам колку ќе е соодветно прашањето за овде, меѓутоа голем дел од вас Скопјани треба да го знаат одговорот.
Имено, сакам да дојдам со кола до Скопје, а ќе ми треба паркинг утре цел ден и во четврток до кај пладне. Јас ќе бидам во центар, а колку што знам цела општина е преплавена со паркомати, каде ми препорачувате да се паркирам?
Безбедноста ми е најважна, ако имате предлог за океј цена при платен паркинг за цел ден исто така може да ми биде од корист информацијата![]()
Е ова го немам пробано, т.е не сум се нашол пред 7 досега за да паркиран на овој паркинг, порано истиов беше 60 денари за цел ден. Инаку мене на дивите паркинзи не ми чепнал никој досега, на тие што се плаќаат кај Скендербег покрај театарот знам повеќе случаеви од блиски пријатели дека разбиваат и кршат стакла од колите.Најефтино може да поминеш на следен начин кај олимписки да си во 7 кога уште се отворени рампите па да не платиш ич. Бесплатен е оној кај ВИП хотел и безбеден е без проблем може таму.
Не знам колку ќе е соодветно прашањето за овде, меѓутоа голем дел од вас Скопјани треба да го знаат одговорот.
Имено, сакам да дојдам со кола до Скопје, а ќе ми треба паркинг утре цел ден и во четврток до кај пладне. Јас ќе бидам во центар, а колку што знам цела општина е преплавена со паркомати, каде ми препорачувате да се паркирам?
Безбедноста ми е најважна, ако имате предлог за океј цена при платен паркинг за цел ден исто така може да ми биде од корист информацијата![]()
Влези на паркингот спроти ДИК, кај 20:30-21:00 ги креваат рампите, ќе си излезеш без да платиш.Не знам колку ќе е соодветно прашањето за овде, меѓутоа голем дел од вас Скопјани треба да го знаат одговорот.
Ако им направиш вака не ти ставаат блокатор на тркалото?Влези на паркингот спроти ДИК, кај 20:30-21:00 ги креваат рампите, ќе си излезеш без да платиш.
Не, не се замараат на тој паркинг, еден куп така праватАко им направиш вака не ти ставаат блокатор на тркалото?
Не, не се замараат на тој паркинг, еден куп така праватЕднаш влегов во 15:30, морав да излезам кај 20:00, идам да платам ми викаaт ај девојче причекај уште 10 минути ќе ја кренам рампата
![]()
картичкаа бе за добар гз секаде е пешачки
на картичка е таму или смс?
Sent from my iPhone using Tapatalk