Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Кажи дека грците се наши пријатели !!! :D
Грците се наши пријатели.

Морав да кажам, пошто се расфрлаш со наредби, гарант си некој фактор овде. Боље да те послушам.

Инаку, многу јак совет/забелешка дента на 27-ми април, пред да се десат спонтаните настани, му дал Вељановски на Спасовски. :D

– Оливер Спасовски беше на средба со тогашниот претседател на Собранието Трајко Велјановски. Јас чекав пред канцеларијата. Во еден момент кога излезе од канцеларијата Велјановаки ме праша во кое својство сум тука. Јас му кажав дека сум со Спасовски. Потоа двајцата заедно излегоа и Велјановски во холот му се обрати ,,Зошто твоето обезбедување оди цело време со тебе?”. Оливер го праша дали е тоа против закон. Велјановски му врати дека не е, но не личи бодигардот да оди цело време по него. Јас им упаднав во збор и реков ,,Не е проблем можам да чекам и надвор” – раскажа Тасевски.:icon_mrgr:

Последно уредено:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.414
Поени од реакции
3.248
Грците се наши пријатели.

Морав да кажам, што се расфрлаш со наредби, гарант си некој фактор овде. Боље да те послушам.

Инаку, многу јак совет/забелешка дента на 27-ми април, пред да се десат спонтаните настани, му дал Вељановски на Спасовски. :D

– Оливер Спасовски беше на средба со тогашниот претседател на Собранието Трајко Велјановски. Јас чекав пред канцеларијата. Во еден момент кога излезе од канцеларијата Велјановаки ме праша во кое својство сум тука. Јас му кажав дека сум со Спасовски. Потоа двајцата заедно излегоа и Велјановски во холот му се обрати ,,Зошто твоето обезбедување оди цело време со тебе?”. Оливер го праша дали е тоа против закон. Велјановски му врати дека не е, но не личи бодигардот да оди цело време по него. Јас им упаднав во збор и реков ,,Не е проблем можам да чекам и надвор” – раскажа Тасевски.:icon_mrgr:
Небитен си ми , тоа е !!!
:D

Член од
12 март 2009
Мислења
20.792
Поени од реакции
17.014
Па НЕВИН е во овој случај. Тој што дозволил, тој што потпишал е виновен. Од која причина го направиле сето тоа ... Тоа доказ дека не се криви Б.Ц и Грујо, туку 90% од администрација е корумпирано до коска. Шилегов сам не можел да одобри, потпише, дозволи ова она. Тоа што барал си не е криминал, исто на девојка кога и бараш, таа одлучува. Затоа девојките треба да купуваат презервативи :D .

Само што администрација не иде во затвор, тие работеле по наредба ова она. Таа од ДБК што бришела незаконски, си ја вработија во ВИП :cool:[DOUBLEPOST=1537627757][/DOUBLEPOST]

Па нормално, мислам дека првин Заев стана премиер, па после Трамп. Затоа пишав, се од нас почнува :cool:
и сега одбраната на Латас ќе се жали ако треба и до Срањезбур

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Идеш на игнор! Уживај ! (y)
http://www.nooooooooooooooo.com/[DOUBLEPOST=1537636617][/DOUBLEPOST]
и сега одбраната на Латас ќе се жали ако треба и до Срањезбур
Nope.
Нема шанси. Господинот Латас сигурно не ги признава тие јудеомасонски еуросодомитски институции.

Член од
9 јули 2018
Мислења
777
Поени од реакции
638
Николовски: Се истражува влијанието на Русија врз референдумот
https://www.alsat-m.tv/mk/николовски-се-истражува-влијанието-н/

Навистина претера Русија со мешањето во референдумот. Секој втор ден испраќа дипломати во подржка на референдумот. :pijanco:[DOUBLEPOST=1537637352][/DOUBLEPOST]
Избор'т ви е или Северна Македонија, или Северна Кореја - Кристиан Тимоние, посланик на Франција в Македонија.:sneaky:
И замисли истите тие се објасњаваат после дека имено тие се демократија, слобода, право на избор....
Ако демократија и почитување на правото на избор е ваква уцена, тогаш навистина подобро е Северна Кореа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Си бил таму? И викаш во ред е уцени?
не тропај глупости

(ја па будала, мислев дека ќе ми кажеш дека не си мислел буквално, него си рекол Сев. Кореја, за да доловиш поента)

Член од
9 јули 2018
Мислења
777
Поени од реакции
638
не тропај глупости

(ја па будала, мислев дека ќе ми кажеш дека не си мислел буквално, него си рекол Сев. Кореја, за да доловиш поента)
Ти кажав одамна не се прави паметен од авион се гледа дека не си.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ти кажав одамна не се прави паметен од авион се гледа дека не си.
- ми кажа некој што мисли дека е боље у Северна Кореја неголи у ЕУ.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Hidrozmicko jasno i glasno da kazheshe deka sekoj koj e protiv dokumentot od Prespa treba da bojkotira tuto finito kje beshe cenzusot. Arno ama vo taa situacija site onie strukturi vo DPMNE koi rovarat da obezbedat shto povisoka brojka na izleznost, poblzu do cenzusot, kje bea epten vo nebrano,nemashe da mozhat da si odrabotat na raat kako sega. Neli koj kako mu saka qrot taka si pravi, demokratija. Ako beshe jasen stav tie sho bea na branikot na tatkovinata kje trebashe da gi iskluchat za dejstvija kontra oficijalniot stav na partijata. Mila majka Makedonija, ama pomili mi se hidrocentralite i na site apashi okolu chesno spechalenoto od poslednite voglavno desetina godini. Toa e realnosta.

Izjavata koja ja dade beshe veter vo magla, a nikoj ne pisna, isto kako gragxanite heroi shto ne pisnaa koga dojde istiot toj terorist koj go plukaa kako minister za odbrana da go glasaat za precednik na sobranjeto, dvojazichnosta, i na kraj likot so vozduhot sho go dishe makedonski da dade se shto kje pobaraat. Koj znae sho se mu se vrti vo toa lejkata sho napravi se kontra vetuvanjata predizborni. I m`k na dvete strani, dresura nevidena. E nema taka baba drzhava.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom